R5 5600 - GTX 1050 Ti sistemin oyun performansı nasıl olur?

AlperHanBaba

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben uygulama PC'si kurmak istiyorum.
Tabii bu PC'de de oyun oynayacagım ama yüksek oyunlar değil, oynayacagım oyunlar:

ETS 2
Cities Skylines 1 ve 2
MC.
Zula.
Wolfteam.
PUBG.
CS:GO 1 veya 2
Bu tür oyunlar oynayacagım.

1.sorum: Bu oyunlarda en yüksek ve en düşük grafiklerde kaç FPS verir?

İste sistemim;
GTX 1050 Ti 4 GB VRAM.
AMD Ryzen 5 5600.
8 GB RAM (3600MHz)
Windows 10/64 bit.

Merhaba arkadaşlar. Ben uygulama PC'si kurmak istiyorum.
Tabii bu PC'de de oyun oynayacagım ama yüksek oyunlar değil, oynayacagım oyunlar:

ETS 2
Cities Skylines 1 ve 2
MC.
Zula.
Wolfteam.
PUBG.
CS:GO 1 veya 2
Bu tür oyunlar oynayacagım.

1.sorum: Bu oyunlarda en yüksek ve en düşük grafiklerde kaç FPS verir?

İste sistemim;
GTX 1050 Ti 4 GB VRAM.
AMD Ryzen 5 5600.
8 GB RAM (3600MHz)
Windows 10/64 bit.
işlemci önem veren oyunları rahat oynarsın ama grafikli oyunlar için 1050ti yetersiz kalıyor.

Tabii ki yeni çıkan oyunları oynatmaz. Listede arkadaşın belirttiği oyunlarda tatmin eder. 1050 Ti ile RDR2'yi bitirmiş insanları tanıyorum 😀
Teşşekür ederim ama cities syklnes'ta 1de tahminen en düşük ayarlarda kaç fps ve en yüksekte kaç fps alırım?

Peki Arkadaşlar Onun Yerinde Rx550 4GB olsa Yine Bunla Aynı Performansı Verirmiydi?
o oyunlar için hertürlü yeter haklısın :D, 1050ti ile rdr2 bitirmek ızdırap olmalı :D

o oyunlar için hertürlü yeter haklısın :D, 1050ti ile rdr2 bitirmek ızdırap olmalı :D
FSR ile 30 fps ve üzerini almak mümkün. 144 hz monitorun yoksa bitirmek için oynanabilir aslında 😀

Teşşekür ederim ama cities syklnes'ta 1de tahminen en düşük ayarlarda kaç fps ve en yüksekte kaç fps alırım?

Peki Arkadaşlar Onun Yerinde Rx550 4GB olsa Yine Bunla Aynı Performansı Verirmiydi?
RX 550 tavsiye etmezdim şahsen. Nvidia eski kartlar'da daha başarılı hem sürücü desteği hemde optimizasyon

gezinirken gordum 1050ti ile rd2 yuksek ayarlarda 45 50 fps arasında bitirdim drop gibi seylerde yemedim o zamanlar işlemcimde i5 3470s idi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı