Elektronik R5 5600/i5 12400F + RTX 3060 hazır sistem 11.499 TL!

bu tarz kolpa indirimler dikkat çekme amaçlı 1 dakikada stok bitmesi mantıklı değil kart bilgileri banka onayı bunlar 45 saniyede olacak iş değil

Csgo jb dsustumda tüm sunucularda 1. Olan ben bu sistemde parmaklarımı şahlandırdım kart sms yerinde stok bitti imkansız

Tüm parçalarda indirim olsa da istediğimiz PC'yi toplayabilsek. Tamam ekran kartı iyi ama diğer parçalar pek iyi ddeğil ya da benim istemediğim şeyler.

bu tarz kolpa indirimler dikkat çekme amaçlı 1 dakikada stok bitmesi mantıklı değil kart bilgileri banka onayı bunlar 45 saniyede olacak iş değil

Google Pay'den otomatik doldurabiliyorsun kart bilgilerini, 3D onay da bazı bankalarda kapalı. Zaten 3D onay ekranına kadar geldiysen büyük ihtimal almışsın demektir. Yani 1 dakikada bitmesi ekstrem bi olay değil aslında

En ucuz 3060 bile 10-11k fiyatında. Aşırı iyi fiyat. Para olsa anında alırdım.

Stok zaten az, bir de bu sebeple almak isteyen insanlar olunca saniyeler içinde bitiyor. Sonuç olarak ihtiyacı olan insan ya alamıyor ya da daha pahalı fiyattan alıyor.

Açıkçası son zamanlarda PC Hocası ve ModArt PC'nin 100'er stok ile hazır sistem yaparak hata ettiğini düşünüyorum. Donanım Arşivi'nin 500-600 stoklu hazır sistemleri bile F5'e dayanmıyordu.

Sepete ekledikten sonra tahminen 1,5 dakika kadar beklemişimdir. Sonra onay bildirimi gönderdim. Red sistemi aldım. İntel daha hızlı mı tükendi bilmiyorum ama R5 5600 varken onu almak mantıklı gelmedi. Şimdi gidip ilanımı açayım müsadenizle.

google pay i kim kullanıyo ? ben değil mesela olsa bile yine 45 saniye yada 1 dakika da bitmesi mümkün değil öyle bi hız yok çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…