Elektronik R5 5600/i5 12400F + RTX 3060 hazır sistem 11.499 TL!

Sepete ekledikten sonra tahminen 1,5 dakika kadar beklemişimdir. Sonra onay bildirimi gönderdim. Red sistemi aldım. Intel daha hızlı mı tükendi bilmiyorum ama R5 5600 varken onu almak mantıklı gelmedi. Şimdi gidip ilanımı açayım müsadenizle. :)

Intel 20 saniye erken bitti.

google pay i kim kullanıyo ? ben değil mesela olsa bile yine 45 saniye yada 1 dakika da bitmesi mümkün değil öyle bi hız yok çünkü

Google Pay dediğim ödeme yöntemi değil, aynı şifre kaydeder gibi kartını kaydediyorsun. Kart kısmında otomatik doldurabiliyosun. Ben kullanıyorum valla :D

Google Pay dediğim ödeme yöntemi değil, aynı şifre kaydeder gibi kartını kaydediyorsun. Kart kısmında otomatik doldurabiliyosun. Ben kullanıyorum vallahi :D

Kullansan bile banka onayı cart curt derken 45 saniye 1 dakika böyle bir süre yok bunun düşünme süresi var bir de alayim mi almayayim mi diye.

Kullansan bile banka onayı cart curt derken 45 saniye 1 dakika böyle bir süre yok bunun düşünme süresi var bir de alayim mi almayayim mi diye.

Forumların ölücülerini hafife alıyorsun hocam, kâr amaçlı almak isteyen zaten hesabını yapmıştır elinde telefonu SMS onayı için hazır bekliyordur :) Ben de net alabiliyordum mesela anında girdim ödemeye kadar geldim 10 saniyede, sonra kapattım.

Fırsatçılar yüzünden ihtiyaç sahipleri alamıyor. Böyle devam 2K parayı da..
Ben bu indirimleri takip ediyorum sürekli. Forumda konularımı bulabilirsin. Güzel bir indirim gördüğümde de değerlendirmek için almam kadar normal bir şey olamaz. İhtiyaç sahibi dediğin kişi gibi ben de bekliyorum F5 yapıyorum, zaman ayırıyorum vs. Paramla alıyorum yani kısacası kimsenin kıyağıyla almıyorum. Acele edin alın abicim. 40 yaşında ticaretle uğraşan bir insanım. O cümleyi bitiriş şeklinden çok genç olduğunu tahmin ediyorum. Bu şekilde bir cümle daha yazmamanı öneririm.

Arkadaşlar bu sistemleri gerçekten o kadar kişi alabiliyor mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı