R5 5600 için 12 bin TL'ye ekran kartı önerisi

Bütçe
12.000TL
Hocam bildiğim kadarıyla Bronze veya Gold sertifikası olduğu zaman daha güvenilir oluyormuş öyle bir Power Supply var mıdır acaba bildiğiniz?

Alakası yok hocam güvenlikle zerre kadar alakası yoktur sertifika dediğimiz şey güç kaynağının verimliliği ile alakalıdır yani prizden çektiği gücün karşılığını vermesi gibi bir şey.

Alakası yok hocam güvenlikle zerre kadar alakası yoktur sertifika dediğimiz şey güç kaynağının verimliliği ile alakalıdır yani prizden çektiği gücün karşılığını vermesi gibi bir şey.

Anladım.

Bu ekran kartı diğerlerine nazaran daha iyi gibi geldi. Bu ekran kartı hakkında ne düşünüyorsunz?

Bir de MSI RTX 3060 Ti ile ilgili fp hazır sistem var mıdır bildiğiniz?

Anladım.

Bu ekran kartı diğerlerine nazaran daha iyi gibi geldi. Bu ekran kartı hakkında ne düşünüyorsunz?

Bir de MSI RTX 3060 Ti ile ilgili fp hazır sistem var mıdır bildiğiniz?

Kötü kart

Kötü kart.

Şu an aklımda şu parçalar var.

Kingston Fury Beast RGB 16 GB (2x8) 3600 MHz DDR4 CL17 KF436C17BBAK2/16 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Toplam 16k bayağı ucuz geldi bana.

Şu an aklımda şu parçalar var.

Kingston Fury Beast RGB 16 GB (2x8) 3600 MHz DDR4 CL17 KF436C17BBAK2/16 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Toplam 16k bayağı ucuz geldi bana.

SSD kötü ve kasa seçmemişsiniz.
SSD olarak Kioxia M.2 SSD tercih edin.
Üstte bir tane RX 6650 XT sistem attım ona da bakabilirsiniz.
Hazır sistemlere göre pahalı.
Ayrıca seçtiğiniz kart RX6700 yani 6700XT değil daha az performanslı.
R5 5600'ü kutusuz alıp soğutucuyu bunu alın.

Burada RX6700'den daha performanslı bir sistem var sadece PSU değişimi gerek yaklaşık 15000TL'ye denk geliyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı