R5 5600 için 7000 TL GPU önerisi

Bütçe
7000

hızlıPanter

Picopat
Daha fazla  
Merhaba
İşlemcim Ryzen 5 5600
Ekran kartı olarak aşırı uygun AMD Radeon RX 6800 XT modelini ikinci el buldum satıcı güvenilir ve garanti fatura mevcut sizce bu model alınır mı? İşlemcimle nasıl bir ikili olur? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba.
İşlemcim Ryzen 5 5600.
Ekran kartı olarak aşırı uygun AMD Radeon RX 6800 XT modelini ikinci el buldum satıcı güvenilir ve garanti fatura mevcut sizce bu model alınır mı? İşlemcimle nasıl bir ikili olur? Şimdiden teşekkürler.

NVIDIA, AMD fark eder mi? Bana sorarsan NVIDIA bin basar. Ben hastasıyım ona göre GPU önerelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
NVIDIA, AMD fark eder mi? Bana sorarsan NVIDIA bin basar. Ben hastasıyım ona göre GPU önerelim.
Hocam fiyatlar çok pahalı ve bunu ucuza bulmuşken kaçırmak istemiyorum testlerini yaptım gayet iyi temiz bir kart

2. El 7000e bulduysanız tadından yenmez.
Bende öyle düşünüyorum garanti fatura ve kutu var testlerde de çok iyi çıkıyor kart tertemiz

Alır, keyfine bakarsın o kartla. Darboğaz 1080p için olur. 2K için çoğu oyunda olmaz.

6800 XT, 3070 Ti"dan daha iyi.

Aynen kesinlikle iyidir AMD pişmanlıktır ve 3070 Ti kadar kaliteli değildir bir de işlemci konusuna gelirsek 5600 çok çok güçlü bir işlemci ve bir PC de 5600X var birinde 5600 var ve çok güçlü bir işlemci rahatlıkla oynarsın.

Şu anda 1080P kullanıcağım beni yorucak aşırı derecede bir darboğaz yapar mı ?
Kartıda yorumlarsanız sevinirim
Darboğaz olsa niye yorsun ki? Zaten Ryzen 5 5600 çok iyi FPS aldıracak kadar iyi, sadece potansiyelin tamamını aldırmaz 1080P çözünürlükte. Aldıktan sonra çok memnun kalacağınızı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı