R5 5600 için, A320 anakartın BIOS sürümü güncellenmeli mi?

aknckml

Kilopat
Daha fazla  
2-3 senedir sistem toplama işlerini takip etmeyi bıraktığım için bilmiyorum bir arkadaşım bahsetti bu yüzden soruyorum. Ryzen 5 5600 satın aldım fakat takınca bilgisayar açılmadı siyah ekranda kaldı ve bir süre sonra kapandı (işlemcinin bozuk gelme ihtimali var mı?). Anakartım A320M-A Pro, sanırım BIOS güncellemesi yapmam gerekiyormuş ne yapacağıma dair tek tek yardımcı olabilecek birisi varsa memnun olurum.

2-3 senedir sistem toplama işlerini takip etmeyi bıraktığım için bilmiyorum bir arkadaşım bahsetti bu yüzden soruyorum. Ryzen 5 5600 satın aldım fakat takınca bilgisayar açılmadı siyah ekranda kaldı ve bir süre sonra kapandı (işlemcinin bozuk gelme ihtimali var mı?). Anakartım A320M-A Pro, sanırım BIOS güncellemesi yapmam gerekiyormuş ne yapacağıma dair tek tek yardımcı olabilecek birisi varsa memnun olurum.

Hocam bilgisayarın açılması için halihazırda desteği olan bir işlemci takmalısınız. Ardından BIOS güncellemeniz gerek.

Teşekkür ederim. Ayrıca şöyle bir sorun yaşıyorum işlemcinin fanını takamıyorum bir vidayı takınca diğer taraftakiler çok havaya kalkıyor ve bastırınca da işlemciye zarar veririm diye korkup çok bastıramıyorum bunun kolay yolu yok mu veya neyi yanlış yapıyorum?

Bir vidayı takınca diğer taraftakiler çok havaya kalkıyor ve bastırınca da işlemciye zarar veririm diye korkup çok bastıramıyorum bunun kolay yolu yok mu veya neyi yanlış yapıyorum?
Şu videoya bir bakın, saniyesiyle atıyorum:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kademeli bir şekilde yavaş yavaş ve çapraz sıkmanız gerekiyor kısaca.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı