R5 5600 için ASRock anakart seçimi

Bütçe
2800

RTX 4060

Kilopat
Daha fazla  
RAM
Crucial 8GB Ballistix Sport LT Gray DDR4 3000MHz CL15
İşlemci
Ryzen 5 5600
Ryzen 5 5600 işlemci aldım. Bunun için 2 adet anakart var aklımda. Sadece CS:GO oynuyorum bir de günlük işlere bakıyorum.

ASRock B550M Pro4 AM4
ASRock B550M Phantom Gaming 4
AsRock B550M Pro4 AM4, DDR4, 4733MHz+, HDMI / DP / VGA, m.2 Armor, PCI-e 4.0, USB3.2, RGB, ARGB, mATX Anakart - Anakart - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
AsRock B550M Phantom Gaming 4 - AM4, DDR4, 4733MHz+, HDMI / DP, 2 x m.2, PCI-e 4.0, USB3.2, RGB, ARGB, mATX Anakart - Anakart - PC Bileşenleri | Teknobiyotik

Sizce hangisini tercih etmeliyim? Sebebi ile söylerseniz sevinirim.
Bu fiyat bandında öneriniz varsa alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 5 5600 işlemci aldım. Bunun için 2 adet anakart var aklımda. Sadece CS:GO oynuyorum bir de günlük işlere bakıyorum.

ASRock B550M Pro4 AM4
ASRock B550M Phantom Gaming 4
AsRock B550M Pro4 AM4, DDR4, 4733MHz+, HDMI / DP / VGA, m.2 Armor, PCI-e 4.0, USB3.2, RGB, ARGB, mATX Anakart - Anakart - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
AsRock B550M Phantom Gaming 4 - AM4, DDR4, 4733MHz+, HDMI / DP, 2 x m.2, PCI-e 4.0, USB3.2, RGB, ARGB, mATX Anakart - Anakart - PC Bileşenleri | Teknobiyotik

Sizce hangisini tercih etmeliyim? Sebebi ile söylerseniz sevinirim.
Bu fiyat bandında öneriniz varsa alabilirim.

ASRock şart mı?
Şartsa Pro4'ü tercih edin.

Asrock şart değil ama nedense denemek istedim. Gigabyte fiyat olarak güzel. Asrock nedense daha güncel bir kart gibi geldi. Ben sadece cs go oynuyorum oda günde 1 saat anca. belki hiç. Biosla bi işim olmaz. oc da yapmam öyle

ASRock şart değil ama nedense denemek istedim. Gigabyte fiyat olarak güzel. ASRock nedense daha güncel bir kart gibi geldi. Ben sadece CS:GO oynuyorum oda günde 1 saat anca. Belki hiç. BIOS'la bir işim olmaz. OC da yapmam öyle.

Arada fark yok denilecek kadar az ses kartı farkı var Gigabyte alırdım ben olsam HWID ban yiyince kaldırılması daha kolay oluyor.

Gigabyte overclock performansı daha iyi değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum.

Hayır, VRAM'leri çok kötü.

ASRock şart değil ama nedense denemek istedim. Gigabyte fiyat olarak güzel. ASRock nedense daha güncel bir kart gibi geldi. Ben sadece CS:GO oynuyorum oda günde 1 saat anca. Belki hiç. BIOS'la bir işim olmaz. OC da yapmam öyle.

Buna bakabilirsin.

Bunlar nasıl gerek var mı ?

şuan i5 9400f ve tuf 365m plus gaming kullanıyorum memnunum asustan aslında ama fiyatları cok fark var

Asrock B550M Pro modelini aldım. Gelince sizle izlenimlerini paylaşacağım.

Anakart ve işlemci geldi. Anakart sade bir arayüzü var ve kullanışlı. Tuf serisinden buna geçtim. Kalite olarak beklentimin baya üzerinde. Bundan sonra asrock alırım üst segmentlere bütçe yetmezse.

Kısacası tavsiye ederim 👍🏻

Dosya Ekleri

• IMG_3058.jpeg
    IMG_3058.jpeg
    314,4 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı