R5 5600 için ekran kartı önerisi

https://www.sinerji.gen.tr/gainward...an-karti-p-55134?utm_campaign=akakce&v=1.11.9 22 bine şunu al geç, bunun aşağısını önermiyorum. Ya da 2.el 3080 Ti alın temizinden.

PSU 3 pin girisi ile hayvani kullanım çok iyi tercih oldu tebrik ederim 18k harciyacağına 22K harcatın.

Ekran kartı konusunda hiçbir zaman NVIDIA varken AMD tercih etmeyin. Ekran kartı üreticisi NVIDIA'dır gerisi de boştur.

Boş bir laf.

İndirim bakın bulursan al ama zor AMD kartlar çok daha indirime giriyor hangisi uyguna gelirse yapıştır performans farkları dudak uçuklatmaz.
Hocam performans farkından çok sorunsuz bir kart arıyorum. Dediğim gibi AMD deneyimim iyi değil tekrardan aynı hataya düşmek istemesemde biraz daha ısındım AMD kartlara. 9060XT ve 5060Tİ den bütçeme göre seçicem gibi duruyor

Hocam performans farkından çok sorunsuz bir kart arıyorum. Dediğim gibi AMD deneyimim iyi değil tekrardan aynı hataya düşmek istemesem de biraz daha ısındım AMD kartlara. 9060XT ve 5060 Ti'den bütçeme göre seçeceğim gibi duruyor.

Şu an farklar çok az FSR 4.0 zaten temiz geldi 9000 serisi şikayetleri minimum duzeyde hatta yok denecek kadar 5000 serisi ilk geldiğinde daha sorunluydu diye hatırlıyorum bütçene göre al fakat AMD alırsan elinde yaklaşık 4 5K kalır onunla DDR5 işlemci parası çıkıyor onu göz önünde tut sistemi DDR5 geçirmek istersen ekran kartîyla beraber.

Burada birçok AMD hater var :)

Çok başlık gördüm sorun yaşayanların paylaştığı ama bende hiçbir sorun yok.

Kişinin kullanımı da önemli, Windows versiyonları bile önemli.

Tekrar tekrar sorduğunuz için söylüyorum, 7700XT ile hiçbir sorun yaşamadım.

Burada birçok AMD hater var :)

Çok başlık gördüm sorun yaşayanların paylaştığı ama bende hiçbir sorun yok.

Kişinin kullanımı da önemli, Windows versiyonları bile önemli.

Tekrar tekrar sorduğunuz için söylüyorum, 7700XT ile hiçbir sorun yaşamadım.
Teşekkürler hocam bütçeme göre karar vereceğim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı