- İşlemci
- Ryzen 5600
Merhaba,
Ryzen 5600 işlemcim var. Undervolt ile 70 derecelerde kullanıyorum ama bir soğutucu alayım diyorum.
Herkesin önerdiği ID-Cooling 224 modelini düşünüyordum fakat DeepCool AK400 Zero modeliyle arasında kaldım.
Çift fan olarak alınca DeepCool 70-80 lira daha uyguna denk geliyor. Sizce hangisini almak mantıklı?
www.gelbura.com
Kasama 240mm sıvı soğutma da takabilirim. İlerisini düşünüp sıvı soğutma mı almalıyım?
Bugün İncehesap indirimlerine bir bakıp, sonrasında AK400 alacağım gibi duruyor.
Ryzen 5600 işlemcim var. Undervolt ile 70 derecelerde kullanıyorum ama bir soğutucu alayım diyorum.
Herkesin önerdiği ID-Cooling 224 modelini düşünüyordum fakat DeepCool AK400 Zero modeliyle arasında kaldım.
Çift fan olarak alınca DeepCool 70-80 lira daha uyguna denk geliyor. Sizce hangisini almak mantıklı?
AK400 ZERO DARK PLUS - DeepCool
The DeepCool AK400 ZERO DARK PLUS is an all-black variant of our highly compatible AK400 CPU cooler featuring a classic four heat pipe tower layout with a unique matrix fin design and two high-performance FDB fans that delivers excellent heat dissipation and extremely low noise levels. -...
www.deepcool.com

ID-COOLING SE-224-XTS Kule Tipi İÅlemci SoÄutucu
ID-COOLING SE-224-XTS Siyah Kule tipi iÅlemci soÄutucu sipariÅ ekranı

Kasama 240mm sıvı soğutma da takabilirim. İlerisini düşünüp sıvı soğutma mı almalıyım?
Bugün İncehesap indirimlerine bir bakıp, sonrasında AK400 alacağım gibi duruyor.
Son düzenleme: