S sinankytrn Kilopat Katılım 5 Mart 2018 Mesajlar 711 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #11 RzExfeL dedi: Evet hocam linkte attığımı aldım. R5 5600 işlemcide Spec Delta kasa ile oyun oynarken Max 50 derece, stress testi yapınca Max 57 dereceyi gördü. Görünüş olarak da güzel gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 tane link gördüm siz birinde 214XT var birinde 224XT siz hangisini aldınız.
RzExfeL dedi: Evet hocam linkte attığımı aldım. R5 5600 işlemcide Spec Delta kasa ile oyun oynarken Max 50 derece, stress testi yapınca Max 57 dereceyi gördü. Görünüş olarak da güzel gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 tane link gördüm siz birinde 214XT var birinde 224XT siz hangisini aldınız.
Cihen Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 2.241 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel i5-11400F GPU: PNY GeForce RTX 3060 Anakart: ASUS PRIME H510M-E RAM: PNY 8GB XLR8x2 3200MHz DDR4 RAM Kasa: POWER BOOST X58RGB PSU: High Power 750W 80+ Gold Performance SSD: Kioxia Exceria NVMe M2 500GB Klavye: Hadron G502 Fare: Bloody A90 Kulaklık: Bloody G580 Telefon: Xiaomi Redmi Note 9 Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #12 sinankytrn dedi: Hocam 2 tane link gördüm siz birinde 214XT var birinde 224XT siz hangisini aldınız. Genişletmek için tıkla... Bütçeniz var ise 224-XT alın, bütçeniz az ise 214 XT de alabilirsiniz.
sinankytrn dedi: Hocam 2 tane link gördüm siz birinde 214XT var birinde 224XT siz hangisini aldınız. Genişletmek için tıkla... Bütçeniz var ise 224-XT alın, bütçeniz az ise 214 XT de alabilirsiniz.
RzExfeL Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 750 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #13 https://www.hepsiburada.com/id-cool...m-kule-tipi-islemci-sogutucu-pm-HBC00002OD96P sinankytrn dedi: Hocam 2 tane link gördüm siz birinde 214XT var birinde 224XT siz hangisini aldınız. Genişletmek için tıkla... Bunu aldm hocam.
https://www.hepsiburada.com/id-cool...m-kule-tipi-islemci-sogutucu-pm-HBC00002OD96P sinankytrn dedi: Hocam 2 tane link gördüm siz birinde 214XT var birinde 224XT siz hangisini aldınız. Genişletmek için tıkla... Bunu aldm hocam.
Cihen Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 2.241 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel i5-11400F GPU: PNY GeForce RTX 3060 Anakart: ASUS PRIME H510M-E RAM: PNY 8GB XLR8x2 3200MHz DDR4 RAM Kasa: POWER BOOST X58RGB PSU: High Power 750W 80+ Gold Performance SSD: Kioxia Exceria NVMe M2 500GB Klavye: Hadron G502 Fare: Bloody A90 Kulaklık: Bloody G580 Telefon: Xiaomi Redmi Note 9 Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #14 RzExfeL dedi: https://www.hepsiburada.com/id-cool...m-kule-tipi-islemci-sogutucu-pm-HBC00002OD96P Bunu aldm hocam. Genişletmek için tıkla... Ah be hocam, bütçem sınırlı diyordunuz sonra gidip pahalı olan satıcıdan almışsınız.
RzExfeL dedi: https://www.hepsiburada.com/id-cool...m-kule-tipi-islemci-sogutucu-pm-HBC00002OD96P Bunu aldm hocam. Genişletmek için tıkla... Ah be hocam, bütçem sınırlı diyordunuz sonra gidip pahalı olan satıcıdan almışsınız.
S sinankytrn Kilopat Katılım 5 Mart 2018 Mesajlar 711 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #15 RzExfeL dedi: https://www.hepsiburada.com/id-cool...m-kule-tipi-islemci-sogutucu-pm-HBC00002OD96P Bunu aldm hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bende bunun arbg olmayanını düz RGB olanını biraz önce sipariş verdim. Teşekkür ederim ilginize.
RzExfeL dedi: https://www.hepsiburada.com/id-cool...m-kule-tipi-islemci-sogutucu-pm-HBC00002OD96P Bunu aldm hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bende bunun arbg olmayanını düz RGB olanını biraz önce sipariş verdim. Teşekkür ederim ilginize.
RzExfeL Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 750 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #16 sinankytrn dedi: Tamamdır bende bunun arbg olmayanını düz RGB olanını biraz önce sipariş verdim. Teşekkür ederim ilginize. Genişletmek için tıkla... Düz RGB'nin rengini değiştiremiyorsunuz hocam. O yüzden aRGB almak istedim ben canım sıkılınca renk değiştiriyorum. Cihen dedi: Ah be hocam, bütçem sınırlı diyordunuz sonra gidip pahalı olan satıcıdan almışsınız. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam. Yapacak bir şey yok hepsiburada'daki satıcının da bahsettiğiniz siteyle aynı olduğunu farketmedim.
sinankytrn dedi: Tamamdır bende bunun arbg olmayanını düz RGB olanını biraz önce sipariş verdim. Teşekkür ederim ilginize. Genişletmek için tıkla... Düz RGB'nin rengini değiştiremiyorsunuz hocam. O yüzden aRGB almak istedim ben canım sıkılınca renk değiştiriyorum. Cihen dedi: Ah be hocam, bütçem sınırlı diyordunuz sonra gidip pahalı olan satıcıdan almışsınız. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam. Yapacak bir şey yok hepsiburada'daki satıcının da bahsettiğiniz siteyle aynı olduğunu farketmedim.
Mbappee Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 711 Çözümler 2 Yer Denizli 11 Aralık 2022 #17 RzExfeL dedi: Düz RGB'nin rengini değiştiremiyorsunuz hocam. O yüzden ARGB almak istedim ben canım sıkılınca renk değiştiriyorum. Haklısınız hocam. Yapacak bir şey yok Hepsiburada'daki satıcının da bahsettiğiniz siteyle aynı olduğunu fark etmedim. Genişletmek için tıkla... Soğutucu ses olarak nasıl? Aynı işlemci için alacağım da ses benim için önemli.
RzExfeL dedi: Düz RGB'nin rengini değiştiremiyorsunuz hocam. O yüzden ARGB almak istedim ben canım sıkılınca renk değiştiriyorum. Haklısınız hocam. Yapacak bir şey yok Hepsiburada'daki satıcının da bahsettiğiniz siteyle aynı olduğunu fark etmedim. Genişletmek için tıkla... Soğutucu ses olarak nasıl? Aynı işlemci için alacağım da ses benim için önemli.
RzExfeL Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 750 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #18 Mbappee dedi: Soğutucu ses olarak nasıl? Aynı işlemci için alacağım da ses benim için önemli. Genişletmek için tıkla... Takmadan önce ve sonra herhangi bir ses farkı görmedim hocam.
Mbappee dedi: Soğutucu ses olarak nasıl? Aynı işlemci için alacağım da ses benim için önemli. Genişletmek için tıkla... Takmadan önce ve sonra herhangi bir ses farkı görmedim hocam.
Mbappee Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 711 Çözümler 2 Yer Denizli 11 Aralık 2022 #19 RzExfeL dedi: Takmadan önce ve sonra herhangi bir ses farkı görmedim hocam. Genişletmek için tıkla... Yani aşırı sesli çalışmıyor değil mi?
RzExfeL dedi: Takmadan önce ve sonra herhangi bir ses farkı görmedim hocam. Genişletmek için tıkla... Yani aşırı sesli çalışmıyor değil mi?
RzExfeL Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 750 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #20 Mbappee dedi: Yani aşırı sesli çalışmıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Kasanın sesi geliyor sadece. Soğutucudan ekstra bir ses yok.
Mbappee dedi: Yani aşırı sesli çalışmıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Kasanın sesi geliyor sadece. Soğutucudan ekstra bir ses yok.