Evet hocam. Kasanın sesi geliyor sadece. Soğutucudan ekstra bir ses yok.
Çok teşekkür ederim. Yük altında ortalama kaç derece sıcaklık düştü?
Evet hocam. Kasanın sesi geliyor sadece. Soğutucudan ekstra bir ses yok.
Hocam stok soğutucu ile stress altında 75 80 dereceyi bulurken bu soğutucu ile 60 derece üstüne çıkmadı. Oyun oynarken de 50-55 derece arası. Renkleri de güzel gözüküyor alacaksanız tavsiye ederim ben memnun kaldım.Çok teşekkür ederim. Yük altında ortalama kaç derece sıcaklık düştü?
Hocam stok soğutucu ile stress altında 75 80 dereceyi bulurken bu soğutucu ile 60 derece üstüne çıkmadı. Oyun oynarken de 50-55 derece arası. Renkleri de güzel gözüküyor alacaksanız tavsiye ederim ben memnun kaldım.
Bir şey değil hocam. Renk ile işiniz yoksa direk black versiyonu alabilirsiniz daha ucuz olur.Renk umrumda değil açıkçası çünkü kasa masanın altında. Aklımda soru bırakmadığınız için teşekkür ederim.
Bir şey değil hocam. Renk ile işiniz yoksa direk Black versiyonu alabilirsiniz daha ucuz olur.
Benim aldığım zamanda vardı ama şuan bende bulamadım hocam.Black versiyonu yok sanırım piyasada eğer varsa link atar mısınız?
AM5 işlemci için sizin attıgınız siteden ve linkten alsam olur mu? Fan değişmem gerekir mi? Ryzen 5 7600X ileride yükseticem işlemciyi ryzen 5 7600X3D falan gelirse ona geçeceğim. Sizce işimi görür mü?SE 224-XT modelinin ışıksız hali var, 214-XT modelinde yok.
x3D işlemcilerde yetersiz kalabilir bence hocam. 5800x3d bile çok ısınıyor 7?00x3D daha da fazla ısınırAM5 işlemci için sizin attıgınız siteden ve linkten alsam olur mu? Fan değişmem gerekir mi? Ryzen 5 7600X ileride yükseticem işlemciyi ryzen 5 7600X3D falan gelirse ona geçeceğim. Sizce işimi görür mü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.