R5 5600 için Id-Coolıng SE-214-XT Argb alınır mı?

Çok teşekkür ederim. Yük altında ortalama kaç derece sıcaklık düştü?
Hocam stok soğutucu ile stress altında 75 80 dereceyi bulurken bu soğutucu ile 60 derece üstüne çıkmadı. Oyun oynarken de 50-55 derece arası. Renkleri de güzel gözüküyor alacaksanız tavsiye ederim ben memnun kaldım.

Hocam stok soğutucu ile stress altında 75 80 dereceyi bulurken bu soğutucu ile 60 derece üstüne çıkmadı. Oyun oynarken de 50-55 derece arası. Renkleri de güzel gözüküyor alacaksanız tavsiye ederim ben memnun kaldım.

Renk umrumda değil açıkçası çünkü kasa masanın altında. Aklımda soru bırakmadığınız için teşekkür ederim.

SE 224-XT modelinin ışıksız hali var, 214-XT modelinde yok.

SE 224-XT modelinin ışıksız hali var, 214-XT modelinde yok.
AM5 işlemci için sizin attıgınız siteden ve linkten alsam olur mu? Fan değişmem gerekir mi? Ryzen 5 7600X ileride yükseticem işlemciyi ryzen 5 7600X3D falan gelirse ona geçeceğim. Sizce işimi görür mü?

AM5 işlemci için sizin attıgınız siteden ve linkten alsam olur mu? Fan değişmem gerekir mi? Ryzen 5 7600X ileride yükseticem işlemciyi ryzen 5 7600X3D falan gelirse ona geçeceğim. Sizce işimi görür mü?
x3D işlemcilerde yetersiz kalabilir bence hocam. 5800x3d bile çok ısınıyor 7?00x3D daha da fazla ısınır

Hocam ben de bu iki model arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım SE 224-XT aradaki fiyat farkına değer mi? İşlemcim 5600.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı