R5 5600 için kule tipi soğutma önerisi

holmeessese

Centipat
Daha fazla  
Ekran kartı
RTX 4060 Eagle OC 8 GB.
Anakart
Gigabyte a520m-k v2
İşlemci
Ryzen 5 5600
Full grafiklerde RDR2 oynuyorum işlemci sıcaklığım 96-97 derecelere çıkıyor CPU kullanımı %55-%65 arası ( stock fan var )

Kasanın havalandırması çok kötü maalesef masanın sağı solu kapalı arkası da duvar sadece önü açık orada sandalye var oturuyorum
O şekilde en başarılı soğutucu dahi yetersiz kalacaktır. Kasanızı biraz daha açık bir konuma alamıyor musunuz? Önde yeterli soğuk emme fanı, arkada tahliye fanı var mı? Yanlar önemli değil. Önden soğuk girip arkadan sıcak çıktıkça çok dert olmaz.

O şekilde en başarılı soğutucu dahi yetersiz kalacaktır. Kasanızı biraz daha açık bir konuma alamıyor musunuz? Önde yeterli soğuk emme fanı, arkada tahliye fanı var mı? Yanlar önemli değil. Önden soğuk girip arkadan sıcak çıktıkça çok dert olmaz.
Evde koyacak yer yok maalesef

Evde koyacak yer yok maalesef
Bilgisayarı açmaya korkuyorum bütün sıcak hava ayağıma vuruyor oda saunaya dönüyor

afterburner dışında boşta cpu , gpu sıcaklığı gösteren program öneriniz varmıdır ?

Son düzenleme:
Full grafiklerde RDR2 oynuyorum işlemci sıcaklığım 96-97 derecelere çıkıyor CPU kullanımı %55-%65 arası ( stock fan var )

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı