R5 5600 için kule tipi soğutucu önerisi

Peki bu attığınız Dark Freezer DKCCX127 ile benim attığım ID-Cooling SE-214-XT arasında çok fark var mı? Kaç derece fark oluyor arada? Eğer ki çok büyük fark yok ise paranın cepte kalması tabii ki daha iyi.

Oyle ise tabii ki fark Freezer daha iyi kaliteli ise ürün 3 4 ay sonra sorun çıkarmaması adına diyorum.

Peki bu attığınız Dark Freezer DKCCX127 ile benim attığım ID-Cooling SE-214-XT arasında çok fark var mı? Kaç derece fark oluyor arada? Eğer ki çok büyük fark yok ise paranın cepte kalması tabii ki daha iyi.

İnternette birebir aynı işlemci, aynı koşullarda yapılmış bir test bulamadım iki soğutucunun da. Kağıt üstü değerlere bakarsak Dark Freezer 220 TDP ile önde götürüyor, ID-Cooling'in 180W TDP'si var, onun harici diğer değerler aşağı yukarı aynı. 5600'ü ikisi de her türlü soğutur zaten.

İnternette birebir aynı işlemci, aynı koşullarda yapılmış bir test bulamadım iki soğutucunun da. Kağıt üstü değerlere bakarsak Dark Freezer 220 TDP ile önde götürüyor, ID-Cooling'in 180W TDP'si var, onun harici diğer değerler aşağı yukarı aynı. 5600'ü ikisi de her türlü soğutur zaten.
Tamamdır o zaman Dark'ı alalım teşekkürler yardımınız için.

@Emir M.
hocam sizi bir konuya etiketledim de acaba bildirim mi gitmedi bakma şansınız var mı? Sistemi tamamen test etmek

@Emir M. Hocam arkadaş bunu attı. Bu nasıl acaba? Şuan da diyor ki 1 kere alayım düzgün bir şekilde kullanayım. Paradan kısmayım diyor. 1K bütçesi var.

Son düzenleme:
Tamamdır o zaman Dark'ı alalım teşekkürler yardımınız için.

@Emir M.
hocam sizi bir konuya etiketledim de acaba bildirim mi gitmedi bakma şansınız var mı? Sistemi tamamen test etmek

@Emir M. Hocam arkadaş bunu attı. Bu nasıl acaba? Şu an da diyor ki 1 kere alayım düzgün bir şekilde kullanayım. Paradan kısmayım diyor. 1K bütçesi var.

@Emir M. Ben alacağım, FPS Hyper 550W PSU var. Bir sıkıntı olur mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı