Oynadığım oyunlar işlemciye çok yük bindiren oyunlar.kışın bir sıkıntı yoktu ama yaza gelince sıcaklık 85 e kadar çıktı.kısa vadede stok fan iş görür ama uzun vadede bence kule tipi bir sogutucu almak sistem icin daha hayırlıdır diye düşnüyorum.@eminx44, hocam ben de R5 5600'lü sistem aldım stok soğutucu ile kullanmanın sisteme zararı olabileceğini düşündüğünüz için mi ayrı fan almak istiyorsunuz?
Anladım hocam teşekkür ederim ekran kartı da RX 6700 XT bu arada. Atılan fanlardan hangisini almayı düşünüyorsunuz? SE-214-XT iki ay önce 600 lira civarıydı ne zaman bu kadar artmış anlayamadım...Oynadığım oyunlar işlemciye çok yük bindiren oyunlar.kışın bir sıkıntı yoktu ama yaza gelince sıcaklık 85 e kadar çıktı.kısa vadede stok fan iş görür ama uzun vadede bence kule tipi bir sogutucu almak sistem icin daha hayırlıdır diye düşnüyorum.
Benimde kart da 6700xt onda ısınma problemi falan yok kendini çok iyi soğutuyor.üstteki snowman T6 modelini almayı düşünüyorum yada islemciye undervolt yapıp stok fanla da devam edilebilir ama soğutucu daha mantıklı gibi.Her ne kadar fiyatlar uçmussa da yapacak bir şey yok.Anladım hocam teşekkür ederim ekran kartı da RX 6700 XT bu arada. Atılan fanlardan hangisini almayı düşünüyorsunuz? SE-214-XT iki ay önce 600 lira civarıydı ne zaman bu kadar artmış anlayamadım...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.