R5 5600 için Noctua NH-U12a alınır mı?

Alınmaz. AG400 var ve gayet iyi bir soğutucu.

2000 TL'ye AIO alıyorsunuz.
AIO'lardan daha iyi soğutucu diyorlar hocam attığım soğutucu için. Doğru mudur acaba?

AIO'lardan daha iyi soğutucu diyorlar hocam attığım soğutucu için. Doğru mudur acaba?
LS520'yle falan kapışır mı? Bakmak lazım. Ama genel olarak bu tip kule tipi soğutucular, standart AIO'lara göre daha kalitelidir. Lakin sistemin ortasında da baya kütleli ve alan kaplayan bir soğutucunuz olur. Görselliği geçiyorum. RAM ve kasa kullanımını dahi ciddi oranda etkileyen bir durum yaratır. E 5000D alın denebilir. O durumda da o kasayı kullanan adam, bu soğutucuyu mu tercih eder? noktasına varır ki haklılık payı olur.

LS520'yle falan kapışır mı? Bakmak lazım. Ama genel olarak bu tip kule tipi soğutucular, standart AIO'lara göre daha kalitelidir. Lakin sistemin ortasında da baya kütleli ve alan kaplayan bir soğutucunuz olur. Görselliği geçiyorum. RAM ve kasa kullanımını dahi ciddi oranda etkileyen bir durum yaratır. E 5000D alın denebilir. E o kasayı kullanan adam, bu soğutucuyu mu tercih eder? noktasına varır ki haklılık payı olur.
Evet standart AIO'lardan zaten daha iyidir hocam. Yani 3000 TL civarına çıkıp LS720 alınmazsa bu mantıklı gibi diğer parçalar da uygunsa.

Alınmaz. AG400 var ve gayet iyi bir soğutucu.

Bu arada hocam AG400 mü alınmalı sizce SE 214-XT mi?

Evet standart AIO'lardan zaten daha iyidir hocam. Yani 3000 TL civarına çıkıp LS720 alınmazsa bu mantıklı gibi diğer parçalar da uygunsa.
5600 için fazla. O fiyat banında baktığımda kasa kullanımında da rahatlık sağlayacağı için ID-Cooling ZoomFlow'un yeniden stoklara girmesi beklenebilir. Örnek veriyorum, mesh bir kasanız var ve bu tip bir kule tipi soğutucuyu kullanıyorsunuz. E aralıklarla kasayı, soğutucuyu temizlemeniz lazım. Kanser eder bir noktadan sonra.

Bu arada hocam AG400 mü alınmalı sizce SE 214-XT mi?
Gelbura buradaki önerileri görünce ufak ufak 214-XT'nin fiyatını şişirdi. N11'de AG400'ü günlük kuponlarla, NAYS'la daha da uyguna edinebilme şansı var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı