R5 5600 için OC gerekli mi?

Ben B450M Dragon kullanıyorum ve +250 verebiliyorum. @musaaksoy sizin anakart modeliniz nedir?

Scaları kaç yapmak mantıklı 5600 de? AGESA sürümü de 1.2.0.7 olarak gözüküyor. Kaç yapmalıyım sürümü?

Scaları kaç yapmak mantıklı 5600 de? AGESA sürümü de 1.2.0.7 olarak gözüküyor. Kaç yapmalıyım sürümü?
10 en yüksek değer. 10 yapabilirsin. Celil'e sor bakalım hangi AGESA sürümünü kullanıyor.

10 en yüksek değer. 10 yapabilirsin. Celil'e sor bakalım hangi AGESA sürümünü kullanıyor.
AMD AM4 AGESA V2 PI 1.2.0.7 en son sürüm BIOS güncellememde böyle yazıyor hocam.

Bende de ComboAm4v2PI 1.2.0.7 yazıyor. AGESA sürümleri de aynı gözüküyor. Siz maksimum 250 mi verebiliyorsunuz yoksa daha üste çıkabiliyor mu?
Daha üstüne de çıkabiliyorum ama bir şey değişmiyor. Dediğim gibi çok bilgi sahibi değilim ben de @deadfellow hocamın önerisiyle ayarları yaptım.

Hikaye oyunlarında kartı %100 besleyebiliyorsan bir fark olmuyor. Günlük hayatta işlemciye dayalı şeyler yapmıyorsan daha fazla boşa elektrik çekiyor. E-Spor desem onda da 6700XT elinde çevirir zaten. Bence pek gerek yok gibi. Ben FX6300 ile çok uğraştım OC işinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…