İptal talebi oluşturdum. Peerless Assassin kağıt üzerinde 224 XTS Black'den geride kalmıyor mu?
Özellik bakımından öyle gözüküyor fakat gerçek testlerde daha ileride. 224XTS tek fanlı zaten karşılaştırılamaz ki.

@Marix Hocamın daha teknik ve detaylı bilgisi olabilir.

Özellik bakımından öyle gözüküyor fakat gerçek testlerde daha ileride. 224XTS tek fanlı zaten karşılaştırılamaz ki.

@Marix hocamın daha teknik ve detaylı bilgisi olabilir.

Tek fan ile 70 CFM sagladığını iddia eden bir soğutucu vs çift fan ile 67 CFM sağlayan soğutucu. Pek emin olamadım. Peerless Assassin avatajı 6 bakır boruya sahip olması.

Tek fan ile 70 CFM sagladığını iddia eden bir soğutucu vs çift fan ile 67 CFM sağlayan soğutucu. Pek emin olamadım. Peerless Assassin avatajı 6 bakır boruya sahip olması.
Emin olamayacak bir şey yok hocam merak etmeyin. Her şey CFM değeri de değil ve ayrıca o 67 CFM tek fan için. Çift fan çift blok çok çok farklı bir performans sunar dediğim gibi karşılaştırılamaz bile. Dediğiniz gibi 6 bakır borusu da var artı olarak.

Sıcaklıklarda problem yok gayet iyi, hatta 38 derece oda sıcaklığı için 67 derece çok çok iyi, herhangi bir değişikliğe gerek yok.

Sıcaklıklarda problem yok gayet iyi, hatta 38 derece oda sıcaklığı için 67 derece çok çok iyi, herhangi bir değişikliğe gerek yok.
Ben açıklamayı es geçmişim. Evet sıcaklıklıklar iyi. Yazın gidipte maksimum 80 derecelere dayanacağını bile düşünmüyorum. Şuan bile tüm Türkiye çok sıcak zaten.

Şimdi gerçek değerleri gördük, soğutucunuz yetmiyor.

Pekii bu durumda ne yapmalı hangi soğutucuyu tercih etmeliyim? "Thermalright peerless Assassin 120 SE TL-C12C veya ID-Cooling SE-224-XTS Black" benim için yeterli olur mu, hangisi daha iyi performans verir? Yoksa sıvı soğutma mı düşünmeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…