R5 5600 için sıvı soğutma önerisi

Sıvı soğutma o işlemci için dünyanın en gereksiz ürünlerinden biri olabilir . Orta kalite bir sıvı soğutma yerine üst seviye bir kule tipi soğutma almak o işlemci için gayet yeterli. Deepcool KP-400, ID-Cooling SE 214-XT, ID-COOLING SE224-XT(Ben 5600x için bunu kullanıyorum) veya paraya kıyayım diyorsan Noctua işlemci soğutucuları bütün sıkıntını çözecek ve ileride bu foruma "beyler sıvı soğutmam bozuldu" diye başlık açmana sebep olmayacak farklı bütçelerdeki işlemci soğutucuları.

Hocam sıvı soğutucu 5600 için fazla olur isterseniz kule tipi soğutucu bak.

Sıvı soğutma o işlemci için dünyanın en gereksiz ürünlerinden biri olabilir. Orta kalite bir sıvı soğutma yerine üst seviye bir kule tipi soğutma almak o işlemci için gayet yeterli. DeepCool KP-400, ID-Cooling SE 214-XT, ID-Cooling SE224-XT(ben 5600X için bunu kullanıyorum) veya paraya kıyayım diyorsan Noctua işlemci soğutucuları bütün sıkıntını çözecek ve ileride bu foruma " sıvı soğutmam bozuldu" diye başlık açmana sebep olmayacak farklı bütçelerdeki işlemci soğutucuları.

Tamam ben bir abime söyleyeyim bunu sıkıntı olursa tekrar yazarım buradan teşekkür ederim.

Sıvı soğutma o işlemci için dünyanın en gereksiz ürünlerinden biri olabilir. Orta kalite bir sıvı soğutma yerine üst seviye bir kule tipi soğutma almak o işlemci için gayet yeterli. DeepCool KP-400, ID-Cooling SE 214-XT, ID-Cooling SE224-XT(ben 5600X için bunu kullanıyorum) veya paraya kıyayım diyorsan Noctua işlemci soğutucuları bütün sıkıntını çözecek ve ileride bu foruma " sıvı soğutmam bozuldu" diye başlık açmana sebep olmayacak farklı bütçelerdeki işlemci soğutucuları.

Bana bunu al diyebileceğin güzel bir kule tipi soğutucu atabilir misin?

Stock ne oluyor anlatabilir misin?

İleride işlemci güncellerse stok yetmeyebilir.

Bütçen ne kadar?

Son düzenleme:
Tamam ben bir abime söyleyeyim bunu sıkıntı olursa tekrar yazarım buradan teşekkür ederim.

Bana bunu al diyebileceğin güzel bir kule tipi soğutucu atabilir misin?

Stock ne oluyor anlatabilir misin?
Sana modelleri atmışım zaten internetten bakacaksın ve bütçene uygun olanı alacaksın. Stock soğutucu işlemcinin yanında gelen ücretsiz soğutucuya denir.

Sana modelleri atmışım zaten internetten bakacaksın ve bütçene uygun olanı alacaksın. Stok soğutucu işlemcinin yanında gelen ücretsiz soğutucuya denir.

Ya ben parçalardan anlayan bir insan değilim bilgisayarıda yeni aldım zaten bana en güzelini öner fiyat fark etmez.

Ya ben parçalardan anlayan bir insan değilim bilgisayarıda yeni aldım zaten bana en güzelini öner fiyat fark etmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı