R5 5600 için sıvı soğutma önerisi

Şuan boştayken Mersin sıcaklığında yaklaşık 70-80 arası gidip geliyor. Herhangi bir zorlamada sıcaklık 95-100'e çıkıyor. Kasaya dokunduğumda aşırı sıcak olduğunu hissedebiliyorum. Bi tık zorlamaktan korkuyorum ısınma muhabbetinden dolayı.

Şuan boştayken Mersin sıcaklığında yaklaşık 70-80 arası gidip geliyor. Herhangi bir zorlamada sıcaklık 95-100'e çıkıyor. Kasaya dokunduğumda aşırı sıcak olduğunu hissedebiliyorum. Bi tık zorlamaktan korkuyorum ısınma muhabbetinden dolayı.
Stok fan bile o kadar yapmıyor senin sorunun başka. Ya fan düzgün takılmadı yada macun kurumuş.

Şu an boştayken Mersin sıcaklığında yaklaşık 70-80 arası gidip geliyor. Herhangi bir zorlamada sıcaklık 95-100'e çıkıyor. Kasaya dokunduğumda aşırı sıcak olduğunu hissedebiliyorum. Bir tık zorlamaktan korkuyorum ısınma muhabbetinden dolayı.

Boştayken 70-80 derece fazlasıyla absürt bir değer. Benimki stok soğutucu ile yükteyken o kadar ısınmıyor. Ya termal macunda bir sorun var ya da soğutucunda.

R5 5600 işlemciyi Dark x120 kule soğutucu ile kullanıyorum. Gayet serin ve stabil. Kasada işlemci fanıyla paralel çalışan 3 fan var.
Dışarıdaki hava sıcaklığı, kasanın havalandırması vs önemli. 95-100 derece yüksek ama işlemci için çok problem değil.

Kule tipi işini görecektir ama illa sıvı soğutma istersen 120mm de işini görür . Bende aynı işlemci mevcut ben gamebooster titan 240mm kullanıyorum gayet de memnunum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı