R5 5600 için sivi sogutucu onerisi

Lethexw

Femtopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
https://www.garajonline.com.tr/zalman-s4-plusbl-600w-80-mid-tower-kasa-3082 arkadaşlar kasam bu ve Ryzen 5 5600 islemcim var. Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 RGB, DeepCool LT520, DeepCool LS520 onerdiler, hangisi daha iyi veya daha iyi onerisi olan var mi? After Effects kullanıyorum arada bir iki oyun da beraber oynuyorum fazla isindigini hissediyorum, uyari verdigi oluyor. Onerisi olan veya baska ne alabilirim?

DeepCool LE500 olabilir ama 5600 için bir kule tipi yeterlidir ama görüntü için diyorsanız başka.

https://www.garajonline.com.tr/zalman-s4-plusbl-600w-80-mid-tower-kasa-3082 arkadaşlar kasam bu ve Ryzen 5 5600 islemcim var. Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 RGB, DeepCool LT520, DeepCool LS520 onerdiler, hangisi daha iyi veya daha iyi onerisi olan var mi? After Effects kullanıyorum arada bir iki oyun da beraber oynuyorum fazla isindigini hissediyorum, uyari verdigi oluyor. Onerisi olan veya baska ne alabilirim?

Hocam o işlemci için çift fanli sıvı soğutucular çok çok fazla, ben i5 13600K işlemcimi Gametech Hydra 120mm(1599TL) ile sogutuyorum ve gayet de serin, gayet de memnunum oneririm

Attığım iki fanlı.

Alınmaz kesinlikle.
Neden alınmaz hocam? Patronumun(bana sistemi toplayıp montajını yapan kişi) tavsiyesi üzerine aldım, oda 13600k ve 14600k da kullanıyor abisine falanda aldirtmis hatta, Rdr2 de dGPU ile Max 54 gördüm boşta 37-38 falan.

Attığım iki fanlı.

Alınmaz kesinlikle.
Markadan ötürü ise kaliteli bir markadır sadece ismi yok, kullanıcı yorumlarını dinlemeden veya kendiniz kullanmadan kesinlikle alınmaz demeniz ne kadar doğrudur hocam?

Neden alınmaz hocam? Patronumun(bana sistemi toplayıp montajını yapan kişi) tavsiyesi üzerine aldım, oda 13600k ve 14600k da kullanıyor abisine falanda aldirtmis hatta, Rdr2 de dGPU ile Max 54 gördüm boşta 37-38 falan.
Attığım hava soğutucu çok daha iyi soğutuyor ve daha ucuz. İlla sıvı soğutucu olmasına gerek yok görüntü önemli değilse. Hava soğutucular daha uygun fiyata daha iyi iş çıkarıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı