LokumluBisküvi
Hectopat
MX-6 al geç MX-4 ile aralarında 5-7 derece fark var.
Merhaba masaüstü bilgisayarımı alalı 9 ay oldu. Hiç termal macun yenilemedim. İşlemci sıcaklığı artınca yenilemeye karar verdim. Termal macun önerir misiniz veya bu attığım iyi mi alınır mı?
![]()
Arctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun (4gr)(Spatulalı) (AR-ACTCP00031B) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } ARCTIC MX-4 Termal Macun ile Yük...www.teknobiyotik.com
Bir de MX4'ün her yerde orijinali olmuyormuş attığım site orijinal mi satıyor acaba.
Yok öyle bir şey.MX-6 al geç MX-4 ile aralarında 5-7 derece fark var.
2-3 yıllık bir macun değilse al kullan hocam.
Ben TF8 ex, Kryonaut hypelanıp alıp kulllandım 1 derece fark ettiler sadece.
Yok öyle bir şey.
2-3 Yıllık bir macun değilse al kullan hocam.
Ben TF8 EX, Kryonaut hypelanıp alıp kulllandım 1 derece fark ettiler sadece.
Yok öyle bir şey.
Kaynak nedir ?MX-6 al geç MX-4 ile aralarında 5-7 derece fark var.
MX-4 test sonucu 2:42
MX-6 test sonucu 7:37
Eliyle sürdüğü yorumunu okuduktan sonra devamını getirmedim bile.
İnanmayın gerçek değil bunlar.
Merhaba masaüstü bilgisayarımı alalı 9 ay oldu. Hiç termal macun yenilemedim. İşlemci sıcaklığı artınca yenilemeye karar verdim. Termal macun önerir misiniz veya bu attığım iyi mi alınır mı?
![]()
Arctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun (4gr)(Spatulalı) (AR-ACTCP00031B) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } ARCTIC MX-4 Termal Macun ile Yük...www.teknobiyotik.com
Bir de MX4'ün her yerde orijinali olmuyormuş attığım site orijinal mi satıyor acaba.
Kaynak nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.