R5 5600 için Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB alınır mı?

Dostum kararsız kalmanı gerektirecek bir şey yok.
Phantom'u kullanan arkadaş kalitesiz, hava akısı berbat ve icinden cikan macun yerine dandik Rampage 1.1w/mk bir macun bile kullanmis olabilir. Ne şartlar altında o yorumu yaptiklarini bilmiyorsunuz ki?
Hangi oyunda? Hangi testte? Ne koşullar altında? Bunlarin cevabi olmadan karsilastirirsaniz bir karsilastirma olmaz.
Phantom'un daha iyi olduğunu daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Arada fiyat farkı da olmayınca inanmak istemiyorsunuz sanırım. Ne yapalım kitaba el basıp yemin edecek değiliz ya. :D umarım inandırabilmişimdir.

Hahaha inandım hocam sağ olun: D

Hocam Thermalright Peerless Assassin 120 SEnin yorumlarına bakıyorum millet 55-60 küsurü geçmedi diyor. Phantom Spirit 120 SEnin yorumlarına bakıyorum 65-75 dereceyi geçmedi diyor o bakımdan kararsız kaldım.
Onlar daha ağır oyunlarda test etmişlerdir belki? Yada fan hızı ayarları farklıdır? Çünkü testlerde falan Spirit 120, Peerless'i geçiyor. ve Spirit 120 daha sessiz.

Dostum kararsız kalmanı gerektirecek bir şey yok.
Phantomu kullanan arkadaş kalitesiz, hava akısı berbat ve icinden cikan macun yerine dandik rampage 1.1w/mk bir macun bile kullanmis olabilir. Ne şartlar altında o yorumu yaptiklarini bilmiyorsunuz ki?
Hangi oyunda? Hangi testte? Ne koşullar altında? Bunlarin cevabi olmadan karsilastirirsaniz bir karsilastirma olmaz.
Phantom'un daha iyi olduğunu daha nasil anlatabilirim bilmiyorum. Arada fiyat farkı da olmayınca inanmak istemiyorsunuz sanırım. Ne yapalım kitaba el basıp yemin edecek değiliz ya. :D Umarım inandırabilmişimdir.
Güzel yorum ellerine sağlık

Onlar daha ağır oyunlarda test etmişlerdir belki? Ya da fan hızı ayarları farklıdır? Çünkü testlerde falan spirit 120, Peerless'i geçiyor. Ve spirit 120 daha sessiz.

Güzel yorum ellerine sağlık.

Doğru diyorsunuz hocam siparişi verdim gitti. Ayrıca yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.

Doğru diyorsunuz hocam siparişi verdim gitti. Ayrıca yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.
Şimdiden hayırlı olsun. Pişman olmayacaksınız. Sadece fan ile ilgili sorunuz olabilir dönme devri-fan hızı ile onuda hallederiz kolay birşey. (Diye düşünüyorum). Yapılamaz iş değil.

Şimdiden hayırlı olsun. Pişman olmayacaksınız. Sadece fan ile ilgili sorunuz olabilir dönme devri-fan hızı ile onu da hallederiz kolay bir şey. (diye düşünüyorum). Yapılamaz iş değil.

Ne gibi bir sorun olur ki anlamadım.

Bir arkadaş, fan hızını ayarlayamamıştı sanırım öyle bir sorun. Ama çözümü basit.

Bende donanımsal bir sorun sandım. D sorun değil hallederim kendim.

Bende donanımsal bir sorun sandım. D sorun değil hallederim kendim.
Donanımsal olsa zaten ciddi diye yazardık kesin hocam. Halledilebilir ve basit birşey olduğu için teğet geçtik. Tabi herkeste olduğunu düşünmüyorum olursa halledersiniz. Olmazsa yazın yada yeni konu açın hallederiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı