Ürünü muhtemelen Gelbura.com'dan satın aldınız. Bence bir şansınızı deneyin. Sorunlu bir model olabilir. Tecrübe ettiğim kadarıyla müşteri geri dönüşlerine önem veren bir firma. Sorununuzu uygun bir dille ifade edin, garanti kapsamında değişim sağlarlar diye düşünüyorum.
Ürünü muhtemelen Gelbura.com'dan satın aldınız. Bence bir şansınızı deneyin. Sorunlu bir model olabilir. Tecbüre ettiğim kadarıyla müşteri geri dönüşlerine önem veren bir firma. Sorununuzu uygun bir dille ifade edin, garanti kapsamında değişim sağlarlar diye düşünüyorum.
Ürün de hatalı olabilir fakat @512260 hocamın bahsettiği gibi montaj hatası da olabilir. Termal macun ve macunun nasıl sürüldüğü bile etkili bu konuda.
Ürün de hatalı olabilir fakat @512260 hocamın bahsettiği gibi montaj hatası da olabilir. Termal macun ve macunun nasıl sürüldüğü bile etkili bu konuda.
Ben de onu diyecek dim cahillik le suçlanınca , id cooling 1 Gr lık macunları çok kaliteli dir demekki ürüne göre için deki macun değişiyor.
Hatta diyebilirim ki termalgrizzly kadar iyi ama bu üründe ki biraz daha kalitesiz olabilir ve bu yüzden istenilen sıcaklık seviyesi nin Üstün de .