R5 5600 ID-Cooling SE 214-XT ile Cyberpunk 2077 oynarken 88 derece oluyor

Hocam iade edilecek durumda değil sanırım çünkü bunun termal macunu vardı naylon tarzı şeyde ben onu sürmek icabında yırttım.

Evet sizin resimde çizdiğin şekilde fanlar

Ürünü muhtemelen Gelbura.com'dan satın aldınız. Bence bir şansınızı deneyin. Sorunlu bir model olabilir. Tecrübe ettiğim kadarıyla müşteri geri dönüşlerine önem veren bir firma. Sorununuzu uygun bir dille ifade edin, garanti kapsamında değişim sağlarlar diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizce ürün ile alakalı mıdır

Şeyi soracağım. Montaj yapmadan önce soğutucunun altındaki etiketi söktünüz mü ?

Ürün de hatalı olabilir fakat @512260 hocamın bahsettiği gibi montaj hatası da olabilir. Termal macun ve macunun nasıl sürüldüğü bile etkili bu konuda.
İçinden çıkan macun şiringa şeklinde olmadı için ortasına sürüp yaydırdım. Fazla da sürmedim az da sürmedim.

Ben de onu diyecek dim cahillik le suçlanınca , id cooling 1 Gr lık macunları çok kaliteli dir demekki ürüne göre için deki macun değişiyor.
Hatta diyebilirim ki termalgrizzly kadar iyi ama bu üründe ki biraz daha kalitesiz olabilir ve bu yüzden istenilen sıcaklık seviyesi nin Üstün de .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…