R5 5600 ID-Cooling SE 214-XT ile Cyberpunk 2077 oynarken 88 derece oluyor

Düzeltebildin mi . 11 , 12 kW lık termalgrizzly e bak hesaplı olanın dan . ( 9 kW o ) gene de sen bilirsin .

Ben de onu diyecek dim cahillik le suçlanınca , id cooling 1 Gr lık macunları çok kaliteli dir demekki ürüne göre için deki macun değişiyor.
Hatta diyebilirim ki termalgrizzly kadar iyi ama bu üründe ki biraz daha kalitesiz olabilir ve bu yüzden istenilen sıcaklık seviyesi nin Üstün de .
Macunu mu değiştireyim hocam

Değiştirmek istiyorsan değiştire bilirsin bunun kararı bana bağlı değil sen nasıl istiyorsan öyle
yap , ben değiştir demedim macunlar arasın da sıcaklık farkları mevcut sen rahatsız olmuyorsan devam edebilirsin .

Sadece bilgin olsun diye attım o linkki .

Değiştirmek istiyorsan değiştire bilirsin bunun kararı bana bağlı değil sen nasıl istiyorsan öyle
yap , ben değiştir demedim macunlar arasın da sıcaklık farkları mevcut sen rahatsız olmuyorsan devam edebilirsin .

Sadece bilgin olsun diye attım o linkki .
Ben bir bilgisayarcıya danışayım böyle bir yere varamıcaz
1. Ya ben montajı yapamadım
2. Ya Macunu doğru süremedim
3. Ya da Ürün arızalı.
Bu üçünden biri umarım bilgisayarcı fazladan para istemez.

Tamam bak bakalım.
Abiler birşey söyliyim mi düzelttim. 🥳
Nasıl oldu bilmiyorum ama kasanın soğutucusu çıkarttım ürünün içindeki macunu temizleyip cooler master high performance thermal macununu kullandım şu 80₺ olandan. Kasanın kapağınıda kapatmadım. Açtım cyberpunk şuanda yük altında 65 derece veriyor. 🤩

Abiler birşey söyliyim mi düzelttim. 🥳
Nasıl oldu bilmiyorum ama kasanın soğutucusu çıkarttım ürünün içindeki macunu temizleyip cooler master high performance thermal macununu kullandım şu 80₺ olandan. Kasanın kapağınıda kapatmadım. Açtım cyberpunk şuanda yük altında 65 derece veriyor. 🤩
Sadece macunu mu değiştirdiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı