R5 5600 GTA V Ultra grafik + grafik modu + Online modda işlemci sıcaklığı 95 derecelere kadar çıkıyor. Bu değerler normal mi? İşlemci üzerinde Rampage coolblade RM-C03 model fan bulunuyor.
Bu fan ile birlikte kaç derecelere kadar düşürebilirim sıcaklığı?O soğutucu AMD stok fanından daha kötü göründü bana. Sıcaklık normal değil. 500 liraya Dark Freezer x123 alarak sıcaklık sorununu çözebilirsiniz. Bütçem yüksek diyorsanız daha kaliteli seçenekler de mevcut 1000 lira civarına.
Bu fan ile birlikte kaç derecelere kadar düşürebilirim sıcaklığı?
Hocam maalesef performanstan ödün veremem, yüksek bir grafik modu kullanıyorum. Dediğiniz ayarlar bunu etkileyebilir. İyi bir soğutucu ile bu işi çözmek istiyorum. Termal macunda ve fanda bir problem yok. Stok fana geçersem bir nebze düzelir mi sizce?Bios'tan PBO kapatarak oyunlarda 80 derecelere çekebilirsiniz diye düşünüyorum ama 80'li dereceler de çok iyi değerler değil işlemci için uzun vadede. Performanstan ödün verebilirim diyorsanız CPB ve PBO ikisini birden kapatıp %15-20 civarı düşük performans alarak sıcaklığı 20-25 derece düşürebilirsiniz. Termal macunun düzgün yayıldığından ve soğutucunun tam temas ettiğinden emin olun.
Hocam maalesef performanstan ödün veremem, yüksek bir grafik modu kullanıyorum. Dediğiniz ayarlar bunu etkileyebilir. İyi bir soğutucu ile bu işi çözmek istiyorum. Termal macunda ve fanda bir problem yok. Stok fana geçersem bir nebze düzelir mi sizce?
Hocam maalesef performanstan ödün veremem, yüksek bir grafik modu kullanıyorum. Dediğiniz ayarlar bunu etkileyebilir. İyi bir soğutucu ile bu işi çözmek istiyorum. Termal macunda ve fanda bir problem yok. Stok fana geçersem bir nebze düzelir mi sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.