Köklü bir marka. Zaten OC falan yapmayacaksan yeterli bir model. Uygundan al geç derim başka bir şey arama.ASRock nasıl bir marka hocam tam olarak bilmediğimden yeni bir konu açtım aslında.
Köklü bir marka. Zaten OC falan yapmayacaksan yeterli bir model. Uygundan al geç derim başka bir şey arama.ASRock nasıl bir marka hocam tam olarak bilmediğimden yeni bir konu açtım aslında.
Köklü bir marka. Zaten OC falan yapmayacaksan yeterli bir model. Uygundan al geç derim başka bir şey arama.
Asus'un alt firmasıydı daha sonra Asus'tan ayrıldılar. 5600 için yeterli olur. Daha sonra 5700X3D-5800XD falan geçerim diyorsan Gigabyte olanı al çünkü VRM faz sayısı daha fazla ve VRM soğutması var.ASRock nasıl bir marka hocam tam olarak bilmediğimden yeni bir konu açtım aslında.
ASRock nasıl bir marka
Anakart: MSI A320M-A Pro.
İşlemci: AMD Ryzen 5 2600.
Ekran kartı: MSI RX570 Armor 8 GB.
RAM: Crucial Ballistix 8 GB 3200MHz (2x8)
PSU: Xigmatek 600W 80+
Şu anki sistemim bu.
İşlemci anakart toplam bütçe 10k biraz üstü 11k falan olur.
ASRock nasıl bir marka hocam tam olarak bilmediğimden yeni bir konu açtım aslında.
Güzel bir markadır. ASRock, BIOSTAR, Colorful vb. markalar anakart konusunda. OC ile işin yoksa almanı önermem ancak muadillerine göre tek artısı daha uygun fiyata PCI-e 4.0 desteklemesi. Diğer B550'lerde 4 adet DIMM slotu ve 2 adet M.2 yuvası mevcut. ASRock olanda ise 2 adet DIMM 1 adet M.2 yuvası var.
Ben OC için o modele pek güvenmezdim, ama denenmeye değer.Aslında güzel bir soğutucu ile overclock yapıp biraz daha FPS artışı güzel olabilir en azından ekran kartı alana kadar.
Ses kartı hakkında bilgim yok ancak B550 yonga ve PCI-e 4.0 desteği konusunda en ucuz şu an ASRock. Bana yeter diyorsanız alın ama benim önerim B550M DS3H.
Ben OC için o modele pek güvenmezdim, ama denenmeye değer.
OC için hangisini önerirsiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.