Peki RX570 ekran kartım 600W kasam ile şu an AM5 yükseltmesi yapsam AM4 yükseltmesinden daha fazla mı performans artışı yaşarım yoksa ekran kartı yükseltmesinden sonra mı güzel bir performans artışı yaşarım.
Peki RX570 ekran kartım 600W kasam ile şu an AM5 yükseltmesi yapsam AM4 yükseltmesinden daha fazla mı performans artışı yaşarım yoksa ekran kartı yükseltmesinden sonra mı güzel bir performans artışı yaşarım.
Bütçenizi 1.472₺ aşıyor ancak elinizdeki AM4'den kalan parçaları satarak halledebilirsin. Biraz dengesiz oldu öneriler ama ben anakartın daha çok ön planda olmasını seven biriyim.
Bütçenizi 1.472₺ aşıyor ancak elinizdeki AM4'den kalan parçaları satarak halledebilirsin. Biraz dengesiz oldu öneriler ama ben anakartın daha çok ön planda olmasını seven biriyim.
Bütçenizi 1.472₺ aşıyor ancak elinizdeki AM4'ten kalan parçaları satarak halledebilirsin. Biraz dengesiz oldu öneriler ama ben anakartın daha çok ön planda olmasını seven biriyim.
Hemen alabilme olarak AM4 sistemi alabilirim fakat AM5 için biraz daha para biriktirip elimdekileri satmam lazım bunları yapana kadar zamlanırsa sıkıntı peki anakart ön planda olması gerekli mi sizce ucuz olan ile araların da ne gibi farklar var?
Bir de AM5 için konuşuyorum ilk aşama sadece bir tane RAM alıp sonradan bir takviye daha yapılabilir mi daha uyguna gelir en azından.