R5 5600 ile RTX 4060 sistem uyumlu mu?

Stok fan R5 5600'e yaz aylarında yeterli olmuyor o yüzden 600 700 TL'ye bir kule tipi fan almalısın işlemcinle uyumlu fanları internetten kolayca bulabilirsin.

Bu işlemciyi buldum üstüne de
Kule tipi stok fanını buldum

Fiyatta pek bir oynama olmadı, ekran kartı, anakart veya herhangi bir parçayı değiştirmeni veya şuradan almanı tavsiye ediyorum dediğin bir şey var mı?

Son düzenleme:

Ekran kartı burada 1000 TL daha ucuz bir de PSU ile kasayı ayrı ayrı alıp 4750 TL gibi bir fiyat çıkarmışsın internette üstünde 650W PSU takılı kasalar 2500 3000 bin TL'ye rahat bulunabilir sen sadece PSU'yu 3 bin TL'ye alıyosun.

Tamamdır, onları da hallediyorum

Bir de sistemde işlemci yoğun görevlerde %38 gibi bir darboğaz var bu demek oluyoki CS Valorant gibi işlemci isteyen oyunlarda performans düşüklüğü yaşacaksın darboğazın %10'dan fazlası kötüdür.

Peki hangi işlemciyi tercih etmeliyim ?

Peki hangi işlemciyi tercih etmeliyim?

Ne olursa olsun ekran kartın güçlü işlemcin de iyi bir işlemci 300 400 FPS alırsın rahat CS Valorant da 600 700 beklentin yoksa devam et bence bu şekilde.

Tamamdır, yardımların için teşekkür ederim. İşlerim vs bittikten sonra ne olur ne olmaz, son olarak hangi parçaları alacağımı ve ne kadar tuttuğunu buraya yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…