R5 5600 ile RX6600 kullanılmalı mı?

eksi1eksi

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar,

Bu islemci ve ekran karti kombosu iyi midir sizce? Bende su an R5 2600 islemci var fakat cok darbogaz yapiyor gibi hissediyorum RX6600 ekran kartiyla. R5 5600'e gecip bir sure boyle kullanip sonra yeni sistem almak istiyorum. Sizce mantikli mi?

1 yıla yakın bu iki parçayı kullandım R5 5600 daha güçlü kartların üstesinden gelen bir işlemcidir kesinlikle sorunsuz çalışacaktır. ( İşlemci fanınız kule tipi olması önemli biraz ısınan bir işlemci )

Eğer bir süre sonra yeni sisteme geçecekseniz bununla idare etseniz olmaz mı? Yoksa mantıklı bir ikili de dediğim gibi yeni sisteme geçecekseniz bence bununla idare edin.

Eğer bir süre sonra yeni sisteme geçecekseniz bununla idare etseniz olmaz mı? Yoksa mantıklı bir ikili de dediğim gibi yeni sisteme geçecekseniz bence bununla idare edin.
Hocam geçeceği sistem çok üstün bir sistem değilse R5 5600 yine kullanılır ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tesekkurler, daha sonrasinda ekran kartini 5070'e yukseltmeyi dusunuyorum aslinda sistemden ziyade.

Teşekkürler, daha sonrasinda ekran kartini 5070e yukseltmeyi dusunuyorum aslinda sistemden ziyade.

:D He o zaman işlemci yetersiz kalır. Bence bu şekil idare edin, sonra ikisini beraber almanız daha mantıklı olacaktır.

Hocam geçeceği sistem çok üstün bir sistem değilse R5 5600 yine kullanılır ki.
Hocam eğer sistem yükseltmekten kastı parça değiştirmek ise elbette 5600 mantıklı olur ama komple yeni sistem alacaksa 5600'e gerek kalmaz.
Tesekkurler, daha sonrasinda ekran kartini 5070'e yukseltmeyi dusunuyorum aslinda sistemden ziyade.
Darboğaz olur diye biliyorum. Bence 5600 almayın şuan. Eğer 5070 almak gibi bir fikriniz varsa DDR5 sisteme geçmeniz daha iyi olur sizin için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı