Cevabı kendiniz vermişsiniz zaten. İhtiyacınıza göre 1-2 TB M.2 SSD alabilirsiniz. Exceria Plus G3 ya da bütçe varsa Pro modeli güzel gider 200-300 TL'lik heatsink ile. Yetersizse RAM 32 GB'a çıkabilir. Bunlar haricinde ekran kartından memnunsanız değiştirmeye gerek yok.
Ayrıyeten soğutucu bloğu veya band gibi bir şey bulunmuyor hangisini tercih etmeliyim?
Yaşamazsınız. RAM'ler yine dual channel olarak çalışır. Bire bir aynı seti bulmaya bakın, bulamazsanız uğraştırır ama yeni kit alıp elinizdeki kiti satın.Ayrıyeten RAM'de şu an Dual channel kullanıyorum 4 slotun hepsini doldursam olumsuz bir durum yaşanır mı?
Ben de çok bilmiyorum açıkçası. Kendim Steelseries Apex 3 kullanıyorum ve memnunum. Düz membran klavye ve bilek destekli. İsterseniz bunun için ayrı konu açabilirsiniz. Altta yeni bir konu açılmış ona da bakabilirsiniz. Aula ve Ajazz marka mekanik klavye önermişler 2000 TL bandında.3000 TL bandında bir klavye bulamadım, önerin var mıdır hocam?
Enermax ESC001-R SSD Soğutucu Bloğu
Enermax’ın M.2 soğutucusu, tasarımı sayesinde hem çift taraflı hem de tek taraflı M.2 SSD’leri soğutma imkanı sunar. PlayStation 5 ile uyumludur.www.gaming.gen.tr
Yaşamazsınız. RAM'ler yine Dual channel olarak çalışır. Bire bir aynı seti bulmaya bakın, bulamazsanız uğraştırır ama yeni kit alıp elinizdeki kiti satın.
Ben de çok bilmiyorum açıkçası. Kendim SteelSeries Apex 3 kullanıyorum ve memnunum. Düz membran klavye ve bilek destekli. İsterseniz bunun için ayrı konu açabilirsiniz. Altta yeni bir konu açılmış ona da bakabilirsiniz. Aula ve Ajazz marka mekanik klavye önermişler 2000 TL bandında.
2000 TL Trendyol'dan klavye önerisi
Arkadaşlar 2000 TL bütçem var. Sadece Trendyol üzerinden alışveriş yapabilirim. Ben bunu Havit Gamenote KB904L Manyetik Switch 8kHz Rapid Trigger Mekanik Klavye - RGB, Hot-Swappable - Fiyatı, Yorumları düşündüm ya da Havit Gamenote Kb884L Rgb Mekanik Türkçe Klavye 1.06inç Tft-lcd Ekran - Red...www.technopat.net
Isınıyor hocam. Özellikle de yük altında. Muhakkak soğutucu ile kullanın. Bence Pro modelini ana SSD yapın ve en üst slota heatsink ile takın. Diğer SSD'yi 2. slota takın. Çünkü 2. slot ekran kartına denk geliyor. Heatsink ekran kartına temas edebilir ve takılmasını engelleyebilir. Hiç uğraşmak istemezseniz SATA SSD alın geçin.
Hala hızlı. Oyunlar için gayet yeterli. Hatta format atarken M.2 yerine yanlışlıkla SATA SSD'ye Windows kurdum. O kadar hızlı yüklendi ki fark etmedim hangisi hangisi.SATA biraz yavaş kalmaz mı hocam, kimse önermiyor sanırsam artık SATA versiyonu.
Tamam o zaman üste Pro'yu takarsınız.Ekran kartının altında kalan kısım gen 3 üstte kalan ise gen 4 desteklemekte bu yüzden bende Pro'yu tercih ediyordum.
Youtube'dan bir sürü video bulabilirsiniz.Ekran kartını çıkartmayı pek bilmiyorum, araştırarak öğrenirim.
Alttaki klavye acayip iyi fiyata inmiş. Hemen alın.3000 TL bandında bir klavye bulamadım, önerin var mıdır hocam?
Hala hızlı. Oyunlar için gayet yeterli. Hatta format atarken M.2 yerine yanlışlıkla SATA SSD'ye Windows kurdum. O kadar hızlı yüklendi ki fark etmedim hangisi hangisi.
Tamam o zaman üste Pro'yu takarsınız.
YouTube'dan bir sürü video bulabilirsiniz.
Alttaki klavye acayip iyi fiyata inmiş. Hemen alın.