Şu anda sistemim R5 5600 işlemci.
RTX 3070.
Gigabyte B450M S2H V2 kullanıyorum M.2 SSD'li anakart önerir misiniz F/P ürün?
MSI MPG B550 Gaming Plus AMD B550 Soket AM4 DDR4 4400(OC)MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com @efebatiin hocam daha iyi anlar bu konudan.
Neden anakart ihtiyacınız var?
Teşekkür ederim başka önerileri de bekleyeceğim bu geceye kadar birini sipariş vereceğim.
Knight'da Koxp'tan HWID ban yedim.
O zaman ucuz bir anakart almanız sizin için daha mantıklı olacaktır.
B450m S2H emsalleri var ama çoğunda VRM soğutması yok. OC yapmıyorsanız tabi önemli değil, birde 5000TL'ye filan AM4 anakart almak gereksiz masraf olur.Evet B450M S2H V2 vardı işte, emsali tarzı güncel bir anakart önerisi arıyorum.
B450M S2H emsalleri var ama çoğunda VRM soğutması yok. OC yapmıyorsanız tabii önemli değil, bir de 5000TL'ye filan AM4 anakart almak gereksiz masraf olur.
Bu işinizi görür:
![]()
Asrock B550M-HDV AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock B550M-HDV AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asrock B550M-HDV AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.378,84 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Daha ucuza kaçacaksanız bu var:
![]()
Asrock B450M-HDV R4 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock B450M-HDV R4 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asrock B450M-HDV R4 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.077,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Öneriniz varmı acaba?ASRock'un giriş seviye kartları problemli maalesef ASRock kart alınacaksa üst seviye dışında alınmasını pek önermem şahsen.
En ucuz üst seviye olarak 3800TL'ye bu var:ASRock'un giriş seviye kartları problemli maalesef ASRock kart alınacaksa üst seviye dışında alınmasını pek önermem şahsen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.