R5 5600 işlemci için hangi sürücü indirilmeli?

Okan_7

Yoctopat
5600G'de ortalama 600 MB boyutu olan AMD Software: Adrenalin Edition kullanıyordum. 5600'e baktığımda ise 74MB'lik StoreMI diye bir şey var, Windows 11 için.
5600G'de kullandığım AMD Software: Adrenalin Edition çok güzeldi, 5600'e de bunu kursam olmaz mı yukarıdaki 74MB'lik dosya yerine?

Linkler şöyle:

Ekran kartın NVIDIA ise kurma, AMD kullanıyorsan ekran kartın için olan sürücüyü ve yazılımı indirebilirsin.

5600G'de kullandığım AMD Software: Adrenalin Edition çok güzeldi, 5600'e de bunu kursam olmaz mı yukarıdaki 74MB'lik dosya yerine?

AMD ekran kartın yoksa o yazılımı kullanamazsın. R5 5600G'de kullanabiliyordun çünkü işlemcinin içerisinde AMD ekran kartı vardı. Anakartın sitesinden chipset sürücüsünü indirip kurman yeterli.

Ekran kartı NVIDIA.

Ben o AMD Software: Adrenalin Edition'dan CS:GO 1280x960 özel çözünürlük ayarlamıştım, sonra CS:GO'da yanda siyah yerleri kaldırmıştım. Bunu kurmazsam nasıl yapacağım bu dediklerimi?

Ekran kartı NVIDIA.

Ben o AMD Software: Adrenalin Edition'dan CS:GO 1280x960 özel çözünürlük ayarlamıştım, sonra CS:GO'da yanda siyah yerleri kaldırmıştım. Bunu kurmazsam nasıl yapacağım bu dediklerimi?

NVIDIA Denetim Masası'ndan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı