Arkadaşlar sistemi bugün elime aldim hazir sistem olarak geldi. Bosta 50 derece civarinda calisiyor Cinebench R23'te teste soktugumda 86+ seklinde gidiyordu ama kapattim. Stok fan var yardimci olur musunuz?
Arkadaşlar sistemi bugün elime aldim hazir sistem olarak geldi. Bosta 50 derece civarinda calisiyor Cinebench R23'te teste soktugumda 86+ seklinde gidiyordu ama kapattim. Stok fan var yardimci olur musunuz?
Çok yakın zamanda aynı işlemciyi kullanan bi arkadaşımda benzer vi durum oluştu.
Yaklaşık 1 yıl(rdr2 vs oynadı) stok fanla kullandıktan sonra yüksek ısı sebebiyle PC kapanmaya ve mavi ekran vermeye başladı.
240mm bi Sıvı soğutma ile sorunsuz devam ediyor şuan. Kule tipi soğutucu fiyatlarıyla sıvı soğutma arasındaki fiyatları mutlaka karşılaştırıp değerlendirin.
Uzun dönemde stok soğutucu işinizi görmeyeceğinden ilk fırsatta bi işlemci soğutucusu edinmekte fayda var.
Cinebench R23'te 86 derece görmen önemsiz. Oyunlarda zaten Cinebench R23 kadar yüke girmiyor işlemci. Oyunlarda 75 derece falan görürsün, o da zararlı değil.