R5 5600 işlemci yük altında 86 dereceleri görüyor

bjkbugrabjk

Kilopat
Daha fazla  
RAM
Adata XPG 16gb cl16 3200mhz
Anakart
gigabyte b450m h 1.2
Arkadaşlar sistemi bugün elime aldim hazir sistem olarak geldi. Bosta 50 derece civarinda calisiyor Cinebench R23'te teste soktugumda 86+ seklinde gidiyordu ama kapattim. Stok fan var yardimci olur musunuz?

Kule tipi soğutucu alman lazım, ayrıca kasanda kaç tane fan var ve yerlerini yazar mısın?
kasam zalman s4 plus. onde 2 arkada 1 fan var

Stok fanı bir tık yetersiz kalabiliyor. Stok fanı değiştirene kadar biostan cpb ayarını kapatıp saat hızlarını düşürebilirsin.
performansi ne kadar etkiler?

Ayrica hazir sistem olarak aldim bilgisayari. Termal macun suruldu mu bilmiyorum.

Arkadaşlar sistemi bugün elime aldim hazir sistem olarak geldi. Bosta 50 derece civarinda calisiyor Cinebench R23'te teste soktugumda 86+ seklinde gidiyordu ama kapattim. Stok fan var yardimci olur musunuz?
CPB kapat öyle kullan. Ben öyle kullanıyorum. 80 dereceye düştü.

Çok yakın zamanda aynı işlemciyi kullanan bi arkadaşımda benzer vi durum oluştu.
Yaklaşık 1 yıl(rdr2 vs oynadı) stok fanla kullandıktan sonra yüksek ısı sebebiyle PC kapanmaya ve mavi ekran vermeye başladı.

240mm bi Sıvı soğutma ile sorunsuz devam ediyor şuan. Kule tipi soğutucu fiyatlarıyla sıvı soğutma arasındaki fiyatları mutlaka karşılaştırıp değerlendirin.
Uzun dönemde stok soğutucu işinizi görmeyeceğinden ilk fırsatta bi işlemci soğutucusu edinmekte fayda var.

Kasam Zalman S4 Plus. Onde 2 arkada 1 fan var.

Performansi ne kadar etkiler?

Ayrica hazir sistem olarak aldim bilgisayari. Termal macun suruldu mu bilmiyorum.

Termal macun sürülmeseydi bilgisayar kendini kapatırdı. Değerler stok hali için normal, soğutucu almanız gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı