Emirhantas Decapat Katılım 15 Ekim 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2025 #1 Yardımcı olur musunuz? Bilgisayarım işlemci hızı 0,52 de sabit kalıyor. Garantiye gönderdim, dün geldi, sorun yoktu, bugün açtığımda yine aynı sorun.
Yardımcı olur musunuz? Bilgisayarım işlemci hızı 0,52 de sabit kalıyor. Garantiye gönderdim, dün geldi, sorun yoktu, bugün açtığımda yine aynı sorun.
Şahin G Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2025 #2 Bilgisayarı kapat. güç kablosunu çıkar. Anakart üzerindeki CMOS pilini (küçük yuvarlak saat pili) 1–2 dakika çıkar. Pili geri tak, sistemi aç. BIOS'a gir (del veya F2 tuşu) → “load optimized defaults” veya “load UEFI defaults” seçeneğini uygula → kaydet & çık. Bu dediklerim BIOS veya anakart koruma modu açılması durumuna çözüm olabilir, eğer çözüm olmazsa PSU veya anakart yüzünden olabilir. Artı 0 Eksi
Bilgisayarı kapat. güç kablosunu çıkar. Anakart üzerindeki CMOS pilini (küçük yuvarlak saat pili) 1–2 dakika çıkar. Pili geri tak, sistemi aç. BIOS'a gir (del veya F2 tuşu) → “load optimized defaults” veya “load UEFI defaults” seçeneğini uygula → kaydet & çık. Bu dediklerim BIOS veya anakart koruma modu açılması durumuna çözüm olabilir, eğer çözüm olmazsa PSU veya anakart yüzünden olabilir.
KS KS Emirhantas Decapat Katılım 15 Ekim 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2025 #3 Şahin G dedi: Bilgisayarı kapat. güç kablosunu çıkar. Anakart üzerindeki CMOS pilini (küçük yuvarlak saat pili) 1–2 dakika çıkar. Pili geri tak, sistemi aç. BIOS'a gir (del veya F2 tuşu) → “load optimized defaults” veya “load UEFI defaults” seçeneğini uygula → kaydet & çık. Bu dediklerim BIOS veya anakart koruma modu açılması durumuna çözüm olabilir, eğer çözüm olmazsa PSU veya anakart yüzünden olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam servise gitmeden önce denemiştim işe yaramamıştı Artı 0 Eksi
Şahin G dedi: Bilgisayarı kapat. güç kablosunu çıkar. Anakart üzerindeki CMOS pilini (küçük yuvarlak saat pili) 1–2 dakika çıkar. Pili geri tak, sistemi aç. BIOS'a gir (del veya F2 tuşu) → “load optimized defaults” veya “load UEFI defaults” seçeneğini uygula → kaydet & çık. Bu dediklerim BIOS veya anakart koruma modu açılması durumuna çözüm olabilir, eğer çözüm olmazsa PSU veya anakart yüzünden olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam servise gitmeden önce denemiştim işe yaramamıştı
Şahin G Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2025 #4 Emirhantas dedi: Hocam servise gitmeden önce denemiştim işe yaramamıştı. Genişletmek için tıkla... PSU veya anakart olabilir bir de işlemci besleme kablosu tam takılı olduğundan emin olun. Artı 0 Eksi
Emirhantas dedi: Hocam servise gitmeden önce denemiştim işe yaramamıştı. Genişletmek için tıkla... PSU veya anakart olabilir bir de işlemci besleme kablosu tam takılı olduğundan emin olun.