R5 5600 kule tipi soğutucu ile 83 derecelere çıkması normal mi?

Kanka bende de aynı kasa var mesh değil performansı kötü bir kasa ancak ben kapağı açık yaptığım testlerde de aynı değerleri alıyordum işlemci 3 saniyede falan 90 derece fırladığı için havanın bir önemi olmuyordu. Kule tipi hakkında pek bir şey bilmiyorum benim kullandığım SE-214XT

Aynen kardeşim gerek yok. Adam işlemci 95 dereceye geliyor diyor sen gerek yok diyorsun. İşlemci oyunlarda 50-60'larda çalışır. İşlemci soğutucusuz işini zor görür arkadaş. Ryzen'in zaten ısınma problemini herkes biliyor artık.
Kardeşim benimkide görüyordu kule tipi aldım.Cpb açık stress testinde max70 derece.

Konuya bakabilirsin.

Lütfen şu se 224 xts gibi soğutucuları tavsiye edip insanları şaşırtmayın. Gidin paşalar gibi aşağı yukarı aynı paraya peerless assassin veya ne bileyim diğer thermalright soğutucularından alın.

Benim 3600 de aynı şekilde yanıyordu. Kule tipi aldım hala stres testinde 95 dereceleri görüyor oyunlarda bir nebze daha normal. AMD bıktırdı beni şahsen çözümünü bilmiyorum.
Hocam dediğiniz çok anormal. İşlemciniz arızalıdır. Ben de 5600X vardı kule fan sorunsuz. Şimdi 5800X3D var,sıvı soğutma ile sorunsuz.

Aynen kardeşim gerek yok. Adam işlemci 95 dereceye geliyor diyor sen gerek yok diyorsun. İşlemci oyunlarda 50-60'larda çalışır. İşlemci soğutucusuz işini zor görür arkadaş. Ryzen'in zaten ısınma problemini herkes biliyor artık.
Ryzen'da ısınma problemi vs. yok.
Sahip olduğunuz kule tipi ile o dereceler normal değil. Bir dengesizlik olabilir. Doğru oturtturduğunuzdan emin misiniz? Kasanız nedir? @the Prodigy

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı