R5 5600 kule tipi soğutucu önerisi

Teşekkürler tavsiyeler için. Stok fandan daha sessiz çalışması ve daha iyi soğutması yeterli benim için. Perfan-120-H ve SE-214-XT arasından birini seçip alacağım.

Performans açısından 224-XT> H120> 214-XT.

Perfan bu modelin birebir aynısı sadece fason üretim yani marka farklı.

Ne zamandır konuları takip ediyordum. SE-214-XT Rgb modelini sipariş verdim ben de şimdi. Stokfanın sesi çekilmiyor gerçekten. Umarım içinden çıkan termal macun yerli olur.

Eki Görüntüle 1623485.
Yeterli hocam.

ARGB modelidir. Ama ARGB kullanılabilmesi için anakartında desteklemesi gerekir.

Ne zamandır konuları takip ediyordum. SE-214-XT RGB modelini sipariş verdim ben de şimdi. Stokfanın sesi çekilmiyor gerçekten. Umarım içinden çıkan termal macun yerli olur.

Eki Görüntüle 1623485.

Neden fazla verdin 100 lira.

Hocam ben ve diğer arkadaşlar ID-Cooling'in daha sağlam marka olduğunu düşünerekten alıyoruz, garanti süreci vs. Fason ürün almaktansa direkt kendisini alıyoruz. Ürün aynı olabilir ama zevk meselesi

Ne zamandır konuları takip ediyordum. SE-214-XT Rgb modelini sipariş verdim ben de şimdi. Stokfanın sesi çekilmiyor gerçekten. Umarım içinden çıkan termal macun yerli olur.

Eki Görüntüle 1623485.
Tek sıkımlık macun çıkıyor için şırınga değil ufak bir pakette geliyor bende kutu içinden macunu sürdüm daha kalitesi de vardı elimde ama test etmek için sıcaklıklardan çok memnunum macunu güzel.

Kargo ücreti ve 6 taksit yapınca 650 TL'ye denk geliyor bu sitede. Yani 50 TL farkla Hepsiburada'yı tercih edeyim dedim.

Gerek yoktu bence Gelbura sitesi ID-Cooling ürünlerin resmi distrübitörü ve satıcısı yani güvenilir.

Bunlara bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…