R5 5600 kule tipi soğutucu önerisi

• Konuyu başlatan mngun
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 2.079
Teşekkürler tavsiyeler için. Stok fandan daha sessiz çalışması ve daha iyi soğutması yeterli benim için. Perfan-120-H ve SE-214-XT arasından birini seçip alacağım.

Performans açısından 224-XT> H120> 214-XT.

Perfan bu modelin birebir aynısı sadece fason üretim yani marka farklı.

Ne zamandır konuları takip ediyordum. SE-214-XT Rgb modelini sipariş verdim ben de şimdi. Stokfanın sesi çekilmiyor gerçekten. Umarım içinden çıkan termal macun yerli olur.

Siparişlerimpng.png .

Ne zamandır konuları takip ediyordum. SE-214-XT Rgb modelini sipariş verdim ben de şimdi. Stokfanın sesi çekilmiyor gerçekten. Umarım içinden çıkan termal macun yerli olur.

Eki Görüntüle 1623485.
Yeterli hocam.

Sizin model ARGB olmayan versiyonu ondan sanırım. Arbglerde renkler değiştirilebilir olması lazım. Benim için çok da önemli değil kasayı masanın aşağısına koydum coil whine sesi yüzünden zaten görmüyorum bile. 😀

ARGB modelidir. Ama ARGB kullanılabilmesi için anakartında desteklemesi gerekir.

Ne zamandır konuları takip ediyordum. SE-214-XT RGB modelini sipariş verdim ben de şimdi. Stokfanın sesi çekilmiyor gerçekten. Umarım içinden çıkan termal macun yerli olur.

Eki Görüntüle 1623485.

Neden fazla verdin 100 lira.

Neden fazla verdin 100 lira.

Hocam ben ve diğer arkadaşlar ID-Cooling'in daha sağlam marka olduğunu düşünerekten alıyoruz, garanti süreci vs. Fason ürün almaktansa direkt kendisini alıyoruz. Ürün aynı olabilir ama zevk meselesi 😀

Eki Görüntüle 1623485.
Tek sıkımlık macun çıkıyor için şırınga değil ufak bir pakette geliyor bende kutu içinden macunu sürdüm daha kalitesi de vardı elimde ama test etmek için sıcaklıklardan çok memnunum macunu güzel.

Bu yeterli olur:
Ama dersen ki bi üst modelini alayım:
Bunlara bakabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı