PBO yapmanıza gerek yok, AMD ekran kartınız varsa Radeon ayarlarına gelin OC CPU seçeneğini seçerseniz otomatik +200 MHz verecektir. PBO ise bambaşka bir mevzu aslında, otomatik hali çok fazla bir şey katmıyor.
Radeon ayarlarına gelin yukarıda performans sekmesi var oradan da ayarlanıyor kısmına gelin zaten göreceksiniz. PC’de olmadığım için ekran görüntüsü paylaşamıyorum şu an.O ayar tam olarak nerede yardımcı olabilir misiniz?
Ben bunu BİOS üzerinden PBO olarak yapmak istiyorum.PBO yapmanıza gerek yok, AMD ekran kartınız varsa Radeon ayarlarına gelin OC CPU seçeneğini seçerseniz otomatik +200 MHz verecektir. PBO ise bambaşka bir mevzu aslında, otomatik hali çok fazla bir şey katmıyor.
Radeon ayarlarına gelin yukarıda performans sekmesi var oradan da ayarlanıyor kısmına gelin zaten göreceksiniz. PC'de olmadığım için ekran görüntüsü paylaşamıyorum şu an.
5600X o şekilde OC ediyorum fakat 5600’de yok belki de, ekran kartıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum.O ayar bende yok işlemci 5600 olsa da sanırım ekran kartın RX 5600XT diye o ayar bende gözükmüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.