R5 5600 RTX 2060 NFS Unbound kasıyor

gelpcpc1

Hectopat
Daha fazla  
Sistemimin önerilen sisteme uymadığını biliyorum fakat internetteki testlerde sabit 60 FPS alırlarken ben 30 40 FPS arası oynuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sistem:
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 5600
  • RAM: 16 GB 2133 MHz
  • Ekran kartı: ASUS RTX 2060
  • Anakart: ASUS B450M-A II

Sistemimin önerilen sisteme uymadığını biliyorum fakat internetteki testlerde sabit 60 FPS alırlarken ben 30 40 FPS arası oynuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sistem:
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 5600
  • RAM: 16 GB 2133 MHz
  • Ekran kartı: ASUS RTX 2060
  • Anakart: ASUS B450M-A II
Ram darboğazı yiyorsunuz büyük ihtimalle.

Kullandığınız RAM frekansı 5600’e hiç uygun değil daha yüksek frekanslı RAM ile değiştirin. Ekran kartı kullanımı ne kadar?
Ekran kartı kullanımın %90 ile %100 arasında gidip geliyor. Normalde cs de bile 80 derece de çalışan bilgisayarım ekran kartını zorlayan bu oyunda 70-75 derece arası çalışıyor.

Arkadaşlar haklı olabilir. AMD işlemciler hakkında çok bilgi sahibi değilim ancak duyduğum kadarıyla RAM frekansının düşük olması sorun yaratabiliyor.
Yaratıyor hocam. Youtube üzerinden mhz karşılaştırmalarına bakabilirsiniz.

Ekran kartı kullanımın %90 ile %100 arasında gidip geliyor. Normalde cs de bile 80 derece de çalışan bilgisayarım ekran kartını zorlayan bu oyunda 70-75 derece arası çalışıyor.
Kesinlikle ram darboğazı var hocam. 3200mhz çözebilirseniz ram çözün derim.

Yaratıyor hocam. Youtube üzerinden mhz karşılaştırmalarına bakabilirsiniz.

Kesinlikle ram darboğazı var hocam. 3200mhz çözebilirseniz ram çözün derim.
Youtube üzerinde videolarda çok bir fark göremedim ama eğer maddi durum konusunda rahatlarsam 4000 mhz 32 gb ramler almaya çalışacağım. Peki ramler almadan fps yükseltmenin herhangi bir yolu yok mu ?

Youtube üzerinde videolarda çok bir fark göremedim ama eğer maddi durum konusunda rahatlarsam 4000 mhz 32 gb ramler almaya çalışacağım. Peki ramler almadan fps yükseltmenin herhangi bir yolu yok mu ?
Hocam eğer ram OC kapasitesi var ise birazcık frekans arttırabilirsiniz. Başka yöntem yok.

Hocam 4000mhz ram almayın. 3600 alın max.

4000 almanıza gerek yok 3600 alın ilerde işlemci değiştirirsenizde gayet yeterli gelir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı