R5 5600 RTX 2060 sisteme anakart önerisi

Uçmaya gerek yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bahsettiğim kuzenimin aldığı anakart ta buydu. @Nicknaim

bende bu kartı almayı düşünüyordum msi ile fiyat farkı yok ama asusta ram hızı daha fazla ve usb 3.2 gen 2 2 adet ekstrası var msi da gen 2 yok, msi ın bi üstünlüğünü göremedim tavsiyeniz nedir?
Uçmaya gerek yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bende bu kartı almayı düşünüyordum msi ile fiyat farkı yok ama asusta ram hızı daha fazla ve usb 3.2 gen 2 2 adet ekstrası var msi da gen 2 yok, msi ın bi üstünlüğünü göremedim tavsiyeniz nedir?

Bende bu kartı almayı düşünüyordum MSI ile fiyat farkı yok ama ASUS'ta RAM hızı daha fazla ve USB 3.2 gen 2 2 adet ekstrası var MSI da gen 2 yok, MSI'ın bir üstünlüğünü göremedim tavsiyeniz nedir?
RAM hızı fazla diye bir şey yok. Onlar basic değerler. Zaten AM4 için 3600MHz üstü bir avantaj getirmiyor. USB mevzusunda da bir fark göremezsiniz. Asıl husus board kalitesi. MSI o tarafta önde.

RAM hızı fazla diye bir şey yok. Onlar basic değerler. Zaten AM4 için 3600MHz üstü bir avantaj getirmiyor. USB mevzusunda da bir fark göremezsiniz. Asıl husus board kalitesi. MSI o tarafta önde.
Anladım reis ram hızı zaten sınırı kurtarıyor ikisinde de, yalnız ben taşınabilir ssdden program kullanacağım için usb gen 2 olması önemli, o yüzden asus tercih edeceğimde, usb gen 2 uyumlu uygun fiyatlı kasa power tavsiye eder misin?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı