Okanesma
Megapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Asus Rog Strix B550-A Gaming Anakart
Ryzen 5 5600 İşlemci
Kingston Fury Beast RGB 16 GB 3200 MHz DDR4 CL16 (KF432C16BB1A/16) 2x16 Ram Bellek
Kingston KC3000 M.2 SSD
Scythe Ninja 5 İşlemci Soğutucu
Sharkoon Ss-Cool Zero 650W 80+ Gold Atx Güç Kaynağı
ThermalTake Core V71 Kasa
- Meslek
- Öğrenci + Elektronik Teknikeri
Arkadaşlar sorunum birkaç gündür var ve nasıl düzelteceğim hakkında bir fikrim yok. Klavye ile mi alakalı yoksa sistem ile mi alakalı anlayamadım. Valorant oynuyorum ve oyun içerisinde A ve D tuşlarına basarak peek atacağım sırada D tuşuna bastığım kadar a tuşuna da basıyorum hemen hemen aynı süre içerisinde a tuşuna daha fazla basmışım gibi algılıyor ve a tuşuna kendi kendine daha uzun süre basılı tutarak oyunumu oynanmaz hale getiriyor. Örneğin bir yerden peek atacağım ve çıkarken yapacağım tuş kombinasyonu şu şekilde diyelim; a basılı tutup bir süre sonra CTRL tuşuna basarak eğilmek. Ancak ben bunu yaparken CTRL'ye bastıktan yarım saniye sonra ekranıma yansıyor. Benim için çok can sıkıcı olan bir durum olmaya başladı ve sanırım sadece oyun içerisinde bu sorunu yaşıyorum. Acaba işlemcim ile mi alakalı, ekran kartım ile mi alakalı, yoksa klavye ile mi alakalı bunu öğrenmek için sizlere sormak istedim. Sistemimi ve klavyemi sizlerle paylaşıyorum;
Ek: Bu sorun oyun içerisinde tuşu bıraktığım halde yürümeme ve koşarak ateş etmeme sebep oluyor.
- Klavye: G103 Logitech.
- İşlemci: R5 5600.
- Ekran kartı: RTX 3060 ROG STRIX.
- Bellek: 32 GB 3200MHz.
- SSD: M.2 kc3000.
Ek: Bu sorun oyun içerisinde tuşu bıraktığım halde yürümeme ve koşarak ateş etmeme sebep oluyor.
Son düzenleyen: Moderatör: