R5-5600 RTX 3060 sistemde LoL'de FPS nasıl yükseltilir?

Formsham

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, bugün yeni işlemci taktım bilgisayara. Özelliklerim şunlardır.
AMD Ryzen 5 5600.
RTX 3060.
16 GB RAM.
B450M K-ıı anakart.

Arkadaşımda da aynı işlemci var ama GTX 1050'si var. Aynı ayarlarda LoL'de benden daha yüksek FPS alabiliyor. Oyun boyu 200 FPS alırken ben bu sistemle 120 130 alıyorum. Çözümü var mıdır bunun?

LoL'de çok fazla FPS almak çok ta iyi bir şey değil. Belirli bir FPS ten sonra oyun sapıtıyor 1000 ping var gibi ışınlanmaya başlıyorsın. V-Sync açıp monitörün yenileme hızında oynamak en makulü.

Oyunu ve bütün kalıntılarını silip yüklemeyi deneyebilirsiniz. Güncellemeler üst üste biriktikçe lolde performans düşebiliyor zaman içinde.

Selam arkadaşlar, bugün yeni işlemci taktım bilgisayara. Özelliklerim şunlardır.
AMD Ryzen 5 5600.
RTX 3060.
16 GB RAM.
B450M K-ıı anakart.

Arkadaşımda da aynı işlemci var ama GTX 1050'si var. Aynı ayarlarda LoL'de benden daha yüksek FPS alabiliyor. Oyun boyu 200 FPS alırken ben bu sistemle 120 130 alıyorum. Çözümü var mıdır bunun?

MSI Afterburner Beta 5 sürümünü Guru3D üzerinden indirip kurun ve bıraktığım cfg dosyasını, MSI Afterburner içindeki "Profiles" klasörü içine atın.

Oyun içi değerleri görmek için Alt+V kombinasyonunu kullanın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı