R5 5600 RTX 3060 sisteme PSU önerisi

syquee

Centipat
Daha fazla  
Merhaba FSP markasının 700 watt 80+ bronz modelini kullanıyorum sıfır almama ve internette 700 watt yeter diye duymama rağmen The Last of Us gibi yüksek grafikli oyunlarda PC kapanıyor bu yüzden yeni bir PSU arayışına girdim bu tarz yüksek graflikli oyunları oynarken sistemi besleyebilecek güzel bir PSU arıyorum. Bütçe 3-4K arası olabilir şimdiden teşekkürler.
Not: Oyunda dereceler iyi olmasına rağmen kapanıyor sistem.

PSU kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü aynı parçaları 550W PSU ile kullanıyorum ve herhangi bir kapanma durumu vs olmuyor. Bence sorunun neden kaynaklandığını kesin olarak bulana kadar yeni bir PSU alma.

PSU kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü aynı parçaları 550W PSU ile kullanıyorum ve herhangi bir kapanma durumu vs olmuyor. Bence sorunun neden kaynaklandığını kesin olarak bulana kadar yeni bir PSU alma.

Teşekkürler yorumunuz için. Sizce sorun ne olabilir onun hakkında bir düşünceniz var mı?

Evet test etmeyi denedim dün ancak işlemci 92 dereceye kadar çıkınca testi durdurmak zorunda kaldım.

Halihazırda hangi soğutucuyu kullaniyorsun islemcine ozel ayar arastırıp undervolt yapabilirsin fakat unutma ki yaptığın her işlem senin sorumluluğunda yaptıgın yanlış bir ayar islemcinin yanmasına kadar bile sonuclanabilir.

Halihazırda hangi soğutucuyu kullaniyorsun islemcine ozel ayar arastırıp undervolt yapabilirsin fakat unutma ki yaptığın her işlem senin sorumluluğunda yaptıgın yanlış bir ayar islemcinin yanmasına kadar bile sonuclanabilir.

Şu anda eski işlemcinin stok fanı takılı R3 2200G, şu anki işlemcinin de stok fanı var ancak bilgisayarcı aynı fanı sorun olmaz dedi oyun içinde Max 67 dereceye çıkıyor ısınmada problem olduğunu düşünmüyorum ancak sorunu da çözemiyorum az kaldı kasayı söküp camdan aşağı atacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı