R5 5600 - RTX 3060 Ti sistem alınır mı?

Evet bu 5600X biraz şişirme gibi geldi OC kullanmak isteyenlere yönelik benim tercihim değil.

Farklarını da söyleyeyim sana.
PCI 4.0
Önbellek.
4.6 GHz ile 4.4 arasında fark var bu arada.

İki işlemci mimarısına kadar aynı, dediğim gibi arada sadece 200MHz fark var, o da en fazla 5-10 FPS'lik bir fark yaratıyor.

Dostum PCI Express farkı bile var aynı deme yanlış bilgilendirme yapma. FPS'ten bahsetmiyorum ama sene 2022 imkanı varsa PCI Express olanı seçebilir.

Kasanın içindeki güç kaynağı Aigo adında bir markaya ait, muhteşem olmasa da berbat değiller. Sistemi aldıktan sonra güç kaynağını değiştirirsin.
Bu INNO3D modelinin soğutması berbat değil, ortalama bir soğutması var. Fiyatına göre gayet alınabilir bir model, sıkıntı yaşamazsın.
Bu sistemi alıp, güç kaynağını değiştirirseniz daha iyi olur. Yanına güzel bir hava soğutma da alırsınız.
Dostum PCI Express farkı bile var aynı deme yanlış bilgilendirme yapma. FPS'ten bahsetmiyorum ama sene 2022 imkanı varsa PCI Express olanı seçebilir.
İki işlemci de PCIe 4.0, iki işlemcinin de cache miktarı aynı (3+32)

Böyle parça parça değiştirmek istemiyorum hocam aldım mı bütün parçaları orta üst segment alıp uğraşmak istemiyorum başka sistem önerisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Hocam bütçem maksimum 24 k 5600X tercih.
Edebilirim ama ona vereceğim parayla sıvı soğutma alırım mesela öyle düşünüyorum ama dersenizki uzun vaadede işine çok yarar tercih edebilirim.

Böyle parça parça değiştirmek istemiyorum hocam aldım mı bütün parçaları orta üst segment alıp uğraşmak istemiyorum başka sistem önerisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Hocam INNO ekran kartlarına bulaşma.

Yok hayır o zaman sıvı soğutucu tercih et. Bende aynısını yapardım. Ama ekran kartını önermiyorum.

Bende öyle düşünüyorum hocam pek güven vermediler ve galiba sizde neredeyse aynı bütçeyle PC bakıyorsunuz sanırım bulursanız bana da söylerseniz sevinirim.

Aynen 2 bir sistem topluyorum 25kya 3060 Ti ile bir indirim bekliyorum bakalım İtopya'da bayram indirimi olacak. O zaman çıkar bir şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…