R5 5600 - RTX 3060 Ti sistem alınır mı?

INNO yurt dışı pazarda da ilgi duyuyor diyorsun da Steam ekran kartı analizlerinden bak bir kontrol et bakalım sadece TR için mi geçerli değil mi anlarsın :)

Hocam sana bin tane karşılaştırma atarım hahaha dünden beri INNO'yu ne savundun be bize doğru söyle satış başına prim mi alıyorsun yoksa :)

Yurt dışında ekran kartı fiyatları nasıl? Güzel değilmi? Adam neden 20 dolar farkla Asus yerine biraz daha ısınan ve biraz daha az performanslı İnno 3D alsın? Yurt dışında bilinen güzel bir marka ancak 20 dolar farkla Asus yerine İnno almak saçmalıktan öte birşey değil. Onlarda orada f/p sistemler topluyorlar ancak f/p sistemlere talep az.

Onaycan ve mrwaxııl beni de aranıza alır mısınız benim de 23-24K'lık bir bütçem var da güzel bir sistem toparlamak istiyorum. Forumda özel mesaj atmayı bir türlü bulamadım, yok galiba.

Konuyu kaybetme kardeşim ben güncelim gördügüm indirimleri atarım sizlerede.

Hocam sana bin tane karşılaştırma atarım hahaha dünden beri INNO'yu ne savundun be bize doğru söyle satış başına prim mi alıyorsun yoksa :)

Atabilirsin savunmuyorum ki? Örneğin 3060 Ti için INNO3D de Ventus da teneke. Ben kartın üzerinde ne yazdığına bakmıyorum. Bir modelde MSI daha f/p ise onu, diğerinde Palit ise onu öneririm.

Bir kartın üzerinde ASUS yazıyor, diğerinde ışık var diye satıcıya zengin edecek halim yok çocuk değiliz.

Onaycan ve mrwaxııl beni de aranıza alır mısınız benim de 23-24K'lık bir bütçem var da güzel bir sistem toparlamak istiyorum. Forumda özel mesaj atmayı bir türlü bulamadım, yok galiba.

Sen bizi izlemeye al zaten yarın bayram indirimleri başlamış olacak sanırsam güzel sistem bulduk mu kapatırız direk uyguna bilgilendiririz birbirimizi. Konu açacağım ben zaten orada buluşuruz.
Atabilirsin savunmuyorum ki? Örneğin 3060 Ti için INNO3D de Ventus da teneke. Ben kartın üzerinde ne yazdığına bakmıyorum. Bir modelde MSI daha F/P ise onu, diğerinde Palit ise onu öneririm.

Bir kartın üzerinde ASUS yazıyor, diğerinde ışık var diye satıcıya zengin edecek halim yok çocuk değiliz.

Hocam anlamadığınız nokta şu herkes GameGaraj'ı neden atıyor 3060 sistem fiyatına 3070 takılı diye bizde diyoruz ki gidip 3070'in diğerlerine göre dandik olan kartını alacağımıza 3060 Ti alırız ama sistemde dandik bir şey bırakmayız onun peşindeyiz yoksa tabii ki ne uygunsa onu kovalamak bu ekonomide şart.

Sen bizi izlemeye al zaten yarın bayram indirimleri başlamış olacak sanırsam güzel sistem bulduk mu kapatırız direk uyguna bilgilendiririz birbirimizi. Konu açacağım ben zaten orada buluşuruz.

Hocam anlamadığınız nokta şu herkes GameGaraj'ı neden atıyor 3060 sistem fiyatına 3070 takılı diye bizde diyoruz ki gidip 3070'in diğerlerine göre dandik olan kartını alacağımıza 3060 Ti alırız ama sistemde dandik bir şey bırakmayız onun peşindeyiz yoksa tabii ki ne uygunsa onu kovalamak bu ekonomide şart.

Hocam boş ver uzatmayalım konuyu burada GameGaraj önermelerinin sebebi forum sponsorluğu vs. karışık mevzular boş ver.

Tamam tamam biraz saçmalamış olabilirim ancak markayı kötülemek. Sinirimi bozdu sebepsizce.

Yok hocam markayı kötülemek değil amacım ama ben ASUS MSI Gigabyte gibi daha gözümün önünde olan kartlara güveniyorum incelemelerde de bunlar daha kendini kanıtlamış kartlar yoksa tabii ki farklı modellerde güzel olanları da vardır bu benim tercihim sadece yoksa ucuza geldiğinden çoğu arkadaşımız alabilirler gömmek değil derdim ama bana göre değil ben kuşku duyuyorum yanılıyor olabilirim.

Hocam boş ver uzatmayalım konuyu burada GameGaraj önermelerinin sebebi forum sponsorluğu vs. karışık mevzular boş ver.
Nasıl bir hayal dünyasında yaşıyorsunuz anlamıyorum, Adamlar INNO3D ile anlaşmalı olduğu için diğer 3070'li sistemlere göre çok daha ucuza satıyolar. Inno3d zaten diğer markalara göre çok daha uygun ekran kartı çıkarıyor.
Ucuz ve fiyatına göre iyi bir sistem diye gamegaraj atıyoruz. Sizin dediğinin şey forum sponsorluğu, aynen forumdaki herkese tek tek sponsor oldular.
Hocam 3060'lı sistem 13 bine gördüm GameGaraj'da insan durup düşündüğünde demiyor mu yahu bu sistem 5 6 k diğerlerinden ucuz ya bu firma kar etmiyor ya da bedava geliyor bunlara bir iş var işin içinde kimse bunu sormuyor kimse ucuza vermez bu ekonomide.
Diğer firmalarda arada uygun fiyat'ta sistem çıkarıyor onlarında da mı bir iş var.
Gamegaraj diğer firmalara göre daha uygun çünkü genellikle kendi kasasını/Güç kaynağını kullanıyor.
Firma kâr etmese o sistemi neden satsın.

Nasıl bir hayal dünyasında yaşıyorsunuz anlamıyorum, adamlar INNO3D ile anlaşmalı olduğu için diğer 3070'li sistemlere göre çok daha ucuza satıyorlar. INNO3D zaten diğer markalara göre çok daha uygun ekran kartı çıkarıyor.
Ucuz ve fiyatına göre iyi bir sistem diye GameGaraj atıyoruz. Sizin dediğinin şey forum sponsorluğu, aynen forumdaki herkese tek tek sponsor oldular.

Diğer firmalarda arada uygun Fiyat'ta sistem çıkarıyor onlarında da mı bir iş var.
GameGaraj diğer firmalara göre daha uygun çünkü genellikle kendi kasasını/Güç kaynağını kullanıyor.
Firma kâr etmese o sistemi neden satsın.

Hocam GameGaraj bundan önce Palit ekran kartı koyuyordu sistemine her daim bütün sitelerden önde bu kasa güç kaynağı farkından dolayı değil aradaki farklara bir bakın isterseniz 3070'li sistem İncehesap inventus İtopya qp Teknobiyotik 24 25 kdan satılıyor en az bu adamlar 4 5 klık kasa güç.
Kaynağı mı kullanıyorlar. Hayır o yüzden güven vermiyor diyorum. Ve bu sistem geçici de değil GameGaraj'ın koyduğu her şey çok daha ucuz görünüyor bu gelipte aa evet bu uygun buradan alayım olayı değil kuşkuyla bakmanı sağlıyor demek istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı