R5 5600 - RTX 3060 Ti sistem alınır mı?

Hocam GameGaraj bundan önce Palit ekran kartı koyuyordu sistemine her daim bütün sitelerden önde bu kasa güç kaynağı farkından dolayı değil aradaki farklara bir bakın isterseniz 3070'li sistem İncehesap inventus İtopya qp Teknobiyotik 24 25 kdan satılıyor en az bu adamlar 4 5 klık kasa güç.
Kaynağı mı kullanıyorlar. Hayır o yüzden güven vermiyor diyorum. Ve bu sistem geçici de değil GameGaraj'ın koyduğu her şey çok daha ucuz görünüyor bu gelipte aa evet bu uygun buradan alayım olayı değil kuşkuyla bakmanı sağlıyor demek istiyorum.

Hocam siz güvenmeye bilirsiniz ancak Game Garaj güvenilir bir marka. Mesela size bir sistem atayım bu sistemde piyasanın altında satılıyor.

Normalda 14000TL'ye kadar çıkabiliyor ancak arada sırada böylesi indirimler yapılabiliyor. Bunu anlatmaya çalışıyoruz.

Hocam siz güvenmeyebilirsiniz ancak GameGaraj güvenilir bir marka. Mesela size bir sistem atayım bu sistemde piyasanın altında satılıyor.

Normalda 14000TL'ye kadar çıkabiliyor ancak arada sırada böylesi indirimler yapılabiliyor. Bunu anlatmaya çalışıyoruz.

Hocam siz bu sistemi kullanıyor musunuz?
Fiyatı güzel işte bende bu sistem gibi bir sistemi ekran kartı modeli de ASUS MSI Gigabyte olacsk şeklinde bulmak istiyorum illaki farklı yerlerde olacaktır yarın inidirim yeni konu açacağım o zaman zaten.

Tamam tamam biraz saçmalamış olabilirim ancak markayı kötülemek. Sinirimi bozdu sebepsizc.

Hocam siz güvenmeyebilirsiniz ancak GameGaraj güvenilir bir marka. Mesela size bir sistem atayım bu sistemde piyasanın altında satılıyor.

Bak mesela hocam İtopya'da Cooler Master sıvı sogutucu tek fanlı aynı 1.200 Inventust'ta 2 fanlı 1.250 TL bunu diyorum yani her site farklı.
Hocam bekliyorum yarın indirimleri güzel bir şey bulursam direk yapıştıracağım zaten 5600'lü sistemi.

Sen 3060 mı düşünüyordun dostum?

Hocam siz güvenmeye bilirsiniz ancak Game Garaj güvenilir bir marka. Mesela size bir sistem atayım bu sistemde piyasanın altında satılıyor.

Bu sistem fiyat olarak iyi de RTX 2060 için Gigabyte Windforce modelini alana Allah sabır versin. Undervolt'u mecbur kılan ve 80 derecenin üzerine çok rahat çıkan saçma sapan bir kart.

Hocam bu alınır mı anakartı S2H yapıp kasayı da thermaltek yapılıp nasıl olur sizce?

Gereksiz pahalı yaptığınız özelleştirmelerle daha da pahalı oluyor. Özelleştirmeler yerine parayı buna verin.

Gereksiz pahalı yaptığınız özelleştirmelerle daha da pahalı oluyor. Özelleştirmeler yerine parayı buna verin.

Hocam ben 10 gün sonra alacağım bu sistem o zamana yükselmiş olur yükselmiş olmasa bilr 1080p oynayacağım ben 3060 Ti daha mantıklı değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı