R5 5600 RTX 3060 Ti sistemde takılmalar oluyor

V4LHALLA

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, PC toplayalı 5-6 ay olmuştur RTX 3060 Ti kullanıyorum fakat bazen oyunlarda ya da YouTube'da video izlerken takılma yapiyor müzik sesi varsa garip bir ses çıkıyor donma gibi, oyunlarda da kasma oluyor 1-2 saniye sürüyor sebebi nedir? Garantiye yollamalı mıyım ekran kartını?

R5 5600 işlemci.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç kişiye diyeceklerim var, ama konudan sapmak istemiyorum,

Belirli başlı çözüm yöntemleri var, bunlardan bazıları:

- Ekran kartı sürücüsünü güncel tutmak.
- Sıcaklıkları kontrol etmek.
- Virüs taraması yapmak.
- Arka planda çalışan ağır yüklü uygulamaları devre dışı bırakmak.
- Aygıt Yöneticisi'nden tüm sürücülerin güncel olduğundan emin olun.
- SSD varsa SSD'nin yazılımından Firmware güncellemesi yapmak.

Bu dediklerimi uygulayın veya kontrol edin.

Bunlara rağmen hala aynı şeyler yaşanıyorsa, tüm parçaları tek tek teste tabii tutun.

Eğer testlerde sorun yoksa ve sorun hala devam ediyorsa, temiz kurulum yapın.

Temiz kurulumun ardından, hala aynı sorunlarla karşılaşılıyorsa, garanti yolu gözükür.

Umarım yardımcı olabilmişimdir, iyi geceler.

Hocam PC'den pek anlamıyorum ama ekran kartını NVIDIA GeForce Experience'tan gücelleme geldikçe yüklüyorum. Hiç uğraşmayıp ekran kartını garantiye yollasam daha iyi olmaz mı?

Hocam PC'den pek anlamıyorum ama ekran kartını NVIDIA GeForce Experience'tan gücelleme geldikçe yüklüyorum. Hiç uğraşmayıp ekran kartını garantiye yollasam daha iyi olmaz mı?

Hocam konuyu açmanızın sebebi bize sadece garantiye götürdüğünüzü söylemek olmamalı, sizin için çözüm arıyorum, ayrıca hemen nasıl vardınız ekran kartında problem olduğunu? Siz bilirsiniz yine de.

PC çok anlamadığım için çözümü garantide buldum.

Siz bilirsiniz, ben size bir sürü çözüm yöntemi söyledim, bunları uygulamak size kalmış. Daha yazılımsal yöntemleri uygulamadan, direk olarak donanıma geçtiniz. Servise verebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…