3060 Ti sistemde takılmalar oluyor

Bende yaşıyorum çözümünü bulabildinizmi.
Maalesef, şuan format attım 1 gündür yaşamıyorum fakat zaten her dakika yaşadığım bir sorun değildi. Ara sıra windowsta gezinirken ara sıra oyunlardayken başıma geliyordu. Bu 1 hafta torrent indirmeyip bilgisayarı normal kullanıp test edeceğim bakalım :) Etkileşimde kalalım çözümü bulan diğerine söylesin.
 
Maalesef, şu an format attım 1 gündür yaşamıyorum fakat zaten her dakika yaşadığım bir sorun değildi. Ara sıra Windows'ta gezinirken ara sıra oyunlardayken başıma geliyordu. Bu 1 hafta Torrent indirmeyip bilgisayarı normal kullanıp test edeceğim bakalım :) etkileşimde kalalım çözümü bulan diğerine söylesin.

Son durum nedir hocam.

Yuksek ihtimalle sorun ekran kartinda diye dusunuyorum. Diger bilesenler hakkinda bilgi verirseniz bir fikir yurutebiliriz.
işlemcim r5 5600

Diğer sistem bileşenlerini de belirtebilir misiniz? İşlemci nedir mesela.
Sürücüleriniz güncel mi bu arada?

Sürücülerimi GeForce Experience'den güncelleme geldikçe güncelliyorum.
 
Oyun oynarken ya da YouTube müzik dinlerken takılmalar oluyor garip ses çıkıyor sebebi nedir?
Discord kullanıyorsanız hardware accelarationu kapatın, GPU'luk bir sıkıntı sanırsam. Çoğu yabancı bu yüzden discorda webden giriyormuş. Fakat uygulamayı kullanmak istiyorsanız şu ayarı kapatacaksınız. Yakında discord bu sorunu fixler belki bilemiyorum. NVIDIA kartlarda şuan discord düzgün çalışmıyormuş diye duydum.
1690899845421.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı