R5 5600 - RTX 3060 Ti vs R5 5500 - RTX 3050 vs R5 5500 - RX 6600

Orcrist

Yoctopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba,
LoL, FIFA 23, NBA 2K23, GTA 5 bu oyunları yüksek grafiklerde zorlanmadan oynayabileceğim bir oyun bilgisayarı satın almak istiyorum. Bilgisayarın donanım tarafından pek anlamıyorum o yüzden bu konuda kendine güvenen arkadaşlardan yardım almak istiyorum.
Ryzen 5 5600 - RTX 3060 Ti.
Ryzen 5 5500 - RTX 3050.
Ryzen 5 5500 - RX 6600 bunlardan hangisini önerirsiniz ya da bu fiyatlara alabileceğim önerebileceğiniz bir sistem var mı?
Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

Son zamanlarda yeni hazır sistemlere pek bakmıyorum ama bu iyi gözüküyor bütçeyi 1k aşabilirseniz:

Eğer bulunabilirse 7500f-4060'da tercih edilebilir.
Sizce aşmalı mıyım? Bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın.

Belirttiğim oyunları rahatlıkla oynayabilir miyim? Kasma donma olmadan? Benim belirttiklerimle de. Ömrüm kasmayla geçti de 😂

O oyunların hepsini en yüksek ayarlarda bile rahatçana oynarsınız.

Belirttiğim oyunları rahatlıkla oynayabilir miyim? Kasma donma olmadan? Benim belirttiklerimle de. Ömrüm kasmayla geçti de 😂

Tekrardan çok teşekkür ederim.

Rica ederim iyi geceler. Hayırlı olsun.

@Prime777 hocam öneri yapmaz veya mesajı görmez diye attım alabilirsiniz güzel bir sistem. Öneri yapmaz ise alın attığımı.

@Prime777 hocam öneri yapmaz veya mesajı görmez diye attım alabilirsiniz güzel bir sistem. Öneri yapmaz ise alın attığımı.

Evet Prime hocam bependiğine göre attığım sistemi alabilirsiniz.

Son düzenleme:

Evet Prime hocam bependiğine göre attığım sistemi alabilirsiniz.
Teşekkür ederim hocam sanırım bunu alacağım 🥰

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı